Jump to content

NaujokasD

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

NaujokasD pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Labai ačiū visiems už atsakymus ir nuomonę tikrai labai nuoširdžiai ir išsamiai atsakote, turiu dar vieną klausimą, MTZ 82 TS, ką reiškia tos raidės TS ? kuo jis skiriasi nuo paprasto 82 ? Ačiū už atsakymą.
  2. Ar eina šiuo metu priregistruoti mtz 820 grįžusį iš norvegijos 1996 metų, pardavėjas turi tik pirkimo pardavimo sutartį?ar jie jau nepriregistruojami Lietuvoje ir pardavėjas meluoja?
  3. Gal galite plačiau paaiškinti kodėl gali kilti problemų su priregistravimu? čia dėl taršos ar kaip ? aš su tuo nesu susidūręs todėl man ši informacija visiškai netikėta. Nes MTZ kainos dabar kosmose, per metus pabrango apie 2 tūkst eu nesvarbu koks modelis.
  4. Su tais dėvėtais traktoriais labai slidus reikalas, buvau šnd apžiūrėti 892 tai užkūrus šalto spaudimas buvo 1 gerai pagazavus užkildavo iki 2,pardavėjas sakė kad čia nereikia kreipti dėmesio net... rėmas virintas, hidraulas nelaiko, tepalai per paskirstytoją bėga daugiau per daug jau nei nežiūrėjau.
  5. Sveiki, manau yra žmonių kurie turi 952 traktorius, ką galite apie juos papasakoti? o gal geriau 820 nedideliam ūkyje, planuoju pirkti apie 2004 metų , ačiū
  6. Sveiki, norėčiau pasiteirauti, gal kažkas esate įsigiją Zetor Hortus ar Major traktorius? kokie atsiliepimai, ar nenusivylėte? ar buvo kažkokių rimtų gedimų? Ačiū už išsamius atsakymus.
  7. tai va va, 23 metai o nori 9 gabalu, nu siek tiek nelogiska
  8. https://www.skelbiu.lt/skelbimai/belarus-mtz-820-44445411.html kaip manote, ar jis vertas tokių pinigų ir ar gali būti kad per 23 metus pradirbes tik 1.2k moto valandų? skamba neįtikėtinai
  9. Sveiki, ar esate kas nors pirkęs MTZ iš šėtoje esančios aikstelės ?
×
×
  • Create New...