Jump to content

yogop

Nariai
  • Pranešimai

    1501
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    6

Atsakymai kurių autorius yogop

  1. prieš 8 minutes , gerasukis pranešimas:

    Ką čia reikia daryti, kad gauti tą 400e nuomą? Jei kalbi apie eko+ekoschemos, tada ok, bet su eko atsiranda kitos problemos, kad dalį išmokų turi aukoti, norint pasidengti gamybos išlaidas.

    Turiu omeny DE, CZ ūkius. Pas mus 350eur iš išmokų surinkti  praktiškai neįmanoma.

  2. Prieš 2 valandas, ramas 1 pranešimas:

    Ir kokia tavo galva nuomos suma yra teisinga?Sakysi vakaru europa moka daugiau ,bet ten ismokos didesnes ir derliai didesni.

    Lietuva jau perspjovė su nuomos kainom  tiek vokiečius tiek, čekus. Ir ten derliai iš ha didesni ;) Nuomos kaina praktiškai lygi išmokai apie 350-400eur/ha. Čia neskaitant visokių specifiniu regionu.

  3. prieš valandą, UK. POVILAS pranešimas:

    Nu ką darysi pirksim nežymeta su pvm sąskaita ir tiek, bus papildomos išlaidos kurios trauksis į ūkio išlaidas, 

    Viskas butu ok, jei tai butu daroma ES mastu.Dabar ES mastu pas mus išmokos mažiausios , o konkurencines sąlygos pačios aršiausios.

  4. Vokietijoj masiškai kviečiai smulkinami į bio jegaines į silosą. Kukuruzas neauga kaip kad norėtusi. Pusė čekijos situacija tokia pat kaip lietuvoj, sausra atliko savo darbą. Aišku Europos grūdų rinka nėra tokia didelė kaip kad rusijos. Įdomu kaip yra įvertinta ukrainos pasiūla, turėtų manau būt kaip ir mažesnė, o pas rusą pasiūlai kaip ir didesnė. Tai tas ant to kaip sakant. Manau kad sėdim ant benzino bačkos

  5. Prieš 3 valandas, Zilvis55 pranešimas:

    Nežinau kas jums ir kaip veda apskaitą...

    Neparduoti (sandėliuojami) grūdai užpajamuojami 2021 metų savikainos verte. Jie balanse yra su verte. Vėliau ta vertė koreaguosis. Žinot kiek turi grūdų turi žinot (geriausia užsipajamuot su rezervu). Tas kiekis įtraukiamas į apskaitą. Juk kai sugalvosi parduot negalėsi parduot to ko neturi.

    Būtent, kokia verte pajamuot kiekvienais metais žemės ūkio ministras įsakymu nurodo. Pernai jei neklystu rapsas 520, kvieičiai 215, pupos 200. Tai jei turit sandely, atsižvelgus į šių dienų kainas, už juos jau sumokėjot pelno mokestį ;)

  6. prieš 1 minutę , agronoms pranešimas:

    Taip.Ar pats drįstai išleisti miestan žmogų už 35 tonų sąstato vairo,niekur nefiguruojantį?Aš ne.Manau kad ir pats ne.Nesam dar ant tiek kvaili.

    Kaip formini, kai jis sėdi neapmokamose atostogose?

  7. On 2022-11-16 at 10:09, shaulinis pranešimas:

    Hmm jooo... turi tas hilmasteris tokių tepimo taškų, tepanų kas dieną, tokiose vietose kur aš su savo gabaritais nelysčiau

    Turim mes hillmasteri, tik jaunesnis pora metų.  Apart tepimo tai nieko jam nedarėm. O tepasi jis berods kas 50h. O patepimui tai kombainuose yra tikrai durnesnių vietų. 

×
×
  • Create New...