Jump to content

bebrynas

Nariai
  • Pranešimai

    373
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

Visas nario bebrynas paskelbtas turinys

  1. bebrynas

    Ūkininkų protesto akcijos

    Su keliais kabėjom kad lepioškų iš po kertukojų reiktų atsivežti ir flagmaninį laužą iš jų sukurti ..tik ar nesusems už žolės skleidimą visuomenei visapusiškai apimančiu būdu.
  2. Pritariu..žemiau plintuso.. ypač taip viešinantis.. formulėje 1 (beje panašiai dėl ambasadorių buvo) bent metus laiko HIKINTOJAS (HIKOS dogmos skelbėjas, ne kopinėtojas) ant atsarginių suolelio pasedėtų...
  3. bebrynas

    Išmokos 2014-2020

    MAžiau tais vaizdais tikėk. Gol babkės neužsakytos ir neįkritusios geriau dievuliui pasimelsk.....
  4. bebrynas

    Išmokos 2014-2020

    Avansai gauti. Galutinė užsakyta. Kolegai už bet ką nei paskaičiuota nei gauta.. prieš 4 metus viską gavau tik kitų metų birželį...
  5. Jei sutinki pasirašyti vekselį 12500 eur su sąlyga ,kad juos turėsi išmokėti jei neprisidėsi, ar prisidėjimas nepadės gauti paramos dėl tavo kaltės sekančiame šaukime - tada galima kalbėti.. su užstatu dar lengviau...
  6. bebrynas

    Išmokos 2014-2020

    Būna ir ten reikalų. Kai matai, kad užsakyta, tada, tfu tfu tfu, kolkas viskas ok būdavo.. o ramiausia kai supypsi bankas
  7. bebrynas

    Išmokos 2014-2020

    Iš moteriškės skolintis teks ..:D tik kaip už tiek atidirbt neįsivaizduoju ..
  8. bebrynas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Solidarumas tai koks tamstos suvokimu, be išvedžiojimų. 1)) reikia atstatyti 5 proc. Visi ūkininkai atstato po 5 proc. 2) reikia atstatyti 5 proc. Atstato proporcingai kiekvienas pagal savo deklaruotą ir suartą plotą. Kitų variantų nėra šiame klausimyne. Norim dalyvaujam, nenorim neatsakom ir neteršiam oro. Ir taip co2 emisija per didelė.
  9. bebrynas

    ar reikia kam atkurti pievas

    O tu viaus plotus nuosavybės teise priklausančius kurių nedeklaruoji esi įtraukęs į valda?
  10. bebrynas

    Verslo sinergija ūkyje.

    Ne kiekvienas pakelia tokias dozes tokias mintis propoguoti ir, kad po jų dar sugebėtų į forumus rašyti.. šaunuolis!!!!!!!!!!
  11. bebrynas

    Verslo sinergija ūkyje.

    ŠAUNUOLIS KAD DIRBI.. bėda viena.. pats neatlieki analitikos savo atžvilgiu.žinai daugumos, bent atsiliepiančių, požiūrį į tamstos teikiamas idėjas, mintis ir pan. Idomu ar įvedi kokį nors kriterijų tau pateiktų atsakymų išgryninimui? Nes kartais tikrai sarkazmas artimas tiesai,., todėl tuo pačiu pamastyk apie savo galimų sprendimų vertę mūsų galimų atsakimų plotmėje ir prizmėje..
  12. bebrynas

    Zymeto Kuro Kaina

    Šiai dienai Valkininkų Viada su nuolaida 1,03.
  13. bebrynas

    DANIELIAI

    208 žiūrint nuo ko saugai.. nuo pačių sočiai. Nuo vilkų nepadės jei anie norės. Dvikojų nieks nesustabdys, kol anot kolegos, danieliai nurengtu nepasimaitins.
  14. bebrynas

    Grūdų kainos?

    Vien ko Putkos pažadas net ir nemokamai grūdus Afrikai duoti jei reiks ko vertas biržoms..
  15. bebrynas

    Deklaravimas

    P.s. beje ir pernai ir šiemet nustebino. Ar 2 ar 3 dieną jau buvo sistemoje.liepos. P.s.s. barkodas šiaip nesikeičia, bandyk seną lapą, gal tik nesimato bet veikia.. P.s.s.s. čia Lietuva.. čia..ups. čia nebelyjal
  16. bebrynas

    Deklaravimas

    Chebra, nekvaili esate (ne pirmi metai bent jau čia bendraujate)- patys deklaruokite. Tikrai mažiau problemų turėsite. Kreipkis į vic.lt . Jie turi visus duomenis pateikti vmi, nma ir t.t.. o nuo to pradėsi atsekinėti kas kur ir prie ko.vmi kaip ir nma pati šių duomenų (pasėlių deklqracijų) nerenka ir neprižiūri. Jų sistemos piniginiams srautams irpan. Skirtos.
  17. Pridėsiu palaikydamas - lietuvoj juk lietus lyja.. visoj Lietuvoj paskelbta hidrologinė sausra- pelkinis ir palaikytojai su agentūra- ūkininkai visvien turės asmeniškai įrodyti , kad sausra yra..
  18. bebrynas

    Zymeto Kuro Kaina

    https://www.e-tar.lt/portal/lt/legalAct/8fce9b60207611e5b336e9064144f02a/asr
  19. Problema pakeisti? Neužvirinsi normaliai. Šansai dideli kad vėl ir vėl..
  20. Ikea šiuo metu labai aktyvi rinkoje. Pas mus 30 proc. Daugiau duoda už didelius sklypus nei įprastai. Čia tik eilinis pavyzdys kaip mūsų įstatymai veikia prastumtpti lobistų... P.s. rašyčiau laišką ’seniui’ raštu, kad patvirtintų įsipraeigojimus dengti nuostolius, bet net tik esamus bet ir būsimus jei naujas šeimininkas atsisakys nuomos ar kels kainą. P.s.s. sutartis registruota? Joje numatyta ,kad negali parduoti? Joje numayta, kad naujas savininkas perims įsipareigojimus? Ir t.t. vienžo - sekmės. Geriausiai kompromisas.
  21. bebrynas

    Verslo sinergija ūkyje.

    Visas džiaugsmas , kad tamsta ir gyvenate vien kontekstu ir kontekste.
  22. bebrynas

    Verslo sinergija ūkyje.

    Čia ir yra klaunada paties... nes darbais neįrodei savęs,tik kalbomis.. man geras dzipas pavyzdys..
  23. bebrynas

    Verslo sinergija ūkyje.

    Su gyvūnais irgi pridarėte.. pvz. Perleidžiu valdą. Turiu ept . Bet skaičiuojate atbuline data SGV. Bandos atbuline data neperleisi. Klounai. Tik tiek , kad laikotarpius suvienodinote.
  24. bebrynas

    Verslo sinergija ūkyje.

    Būtent.. būsim patys kalti ar pateiksim ar nepateiksim.. nes žemėlapis visagalis. AG Paulus - ką šia kryptimi padarei?
  25. bebrynas

    Verslo sinergija ūkyje.

    Keli pastebėjimai: 1. ’’kuri, jeigu nesikeis oro sąlygos, gali virsti stichine sausra’’. 2. ’’Žemės ūkio ministerija informuoja, kad nuo sankcijų bus atleidžiami visi ūkininkai ir paramos gavėjai, kurie apie sausros padarinius pateiks informaciją individualiai.’’’ Kaip Party sakė - ’’ valdžios stichinis idiotizmas ’’. Nieko naujo neįvyko - skaldyk ir valdyk, atsakomybės ir lyderystės ministras ir ministerija neprisiima, ūkininkai bus patys kalti , kad nepraneš ar netinkamai praneš.
×
×
  • Create New...