Jump to content

kuodisd

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Reputation Activity

  1. Patinka
    kuodisd reacted to AG Paulius in Grūdų kainos pasaulyje, Ateities sandoriai, MATIF, LIFFE   
    Matau problemą kainos skaidrume, kai matiff kaina ne visada lemia tai, kad ūkininkas gaus maksimalią vertę į rankas. Šioje stebuklų karalystėje yra formulės, klasės, aliejingumo procentuotes ir kitas išvestinės, kurios dar skiriasi nuo supirkimo punktų vietos. Žodžiu įmones veikia kaip nori skaldyk ir valdyk principu. 
    Kilo idėja jei sukurti ūkininkams matiff kainos stebėjimo aplinką. Kuri būtų iš principo kitokia, leidžianti patiems dalintis informacija kuris elevatorius kokia formulę taiko. Dažnu atveju visi ūkininkai skambina vadybininkui ir klausia kokia šiandien kainą arba formulė o čia būtų viskas aišku patys didintume įmonių skaidrumą kainos atžvilgiu. Įdomi Jūsų nuomone ką manote ?
  2. Patinka
    kuodisd reacted to Remse in žiemkenčių buklė   
    Boxer+elipris/ pontos/komplet. 
  3. Patinka
    kuodisd got a reaction from Planetarke in LIETUVOS ŽEMĖS ŪKIO IR KAIMO PLĖTROS 2023–2027 M. STRATEGINIS PLANAS   
    tiesiogines(eta)zum.lt
  4. Patinka
    kuodisd reacted to Witalikas in Kaip tręšti žieminius kviečius   
    Moddusa
  5. Haha
    kuodisd got a reaction from Witalikas in Kaip tręšti žieminius kviečius   
    LA atvežė vietoj cycocel, stabilan 750, su cycocel norėjom purkšti sušilus orams, kad pagerinti krūmijimosi, bet kaip atvežė stabilan pradėjau galvoti ar gerai bus purkšti pavasarį ar bus naudos ir nepadarysiu blogiau? 
  6. Haha
    kuodisd got a reaction from Andriusfeat in Kaip tręšti žieminius kviečius   
    LA atvežė vietoj cycocel, stabilan 750, su cycocel norėjom purkšti sušilus orams, kad pagerinti krūmijimosi, bet kaip atvežė stabilan pradėjau galvoti ar gerai bus purkšti pavasarį ar bus naudos ir nepadarysiu blogiau? 
  7. Patinka
    kuodisd got a reaction from azizas1 in Kokie žolynai geresni ? Žolių mišinių pasirinkimas.   
    Sveiki, planuojama atnaujinti ganyklas, žemės smėlingos, kokių žolių mišinius geriausia pasiteisintu? Gal kas patartumėte. AČIŪ 
  8. Patinka
    kuodisd reacted to dzipas in Vasarniai mieziai   
    Cia jus alui visa programa kisat ar pasarui? Mieziai (vasariniai) apskritai kultura savu galviju serimui o ne pelnui graibyt, todel su full vadyba recomendation program yra siai kulturai batai prie siandieniniu kainu.
     
  9. Patinka
    kuodisd reacted to Benas369 in Vasarniai mieziai   
    Auginu TESLA keleta metu siemet virs 6 pabiro kitas laukas nugere manau visi vasariniai bijo stovet po vandeniu tikrai nebloga veisle.
  10. Patinka
    kuodisd reacted to Pofke in Vasarniai mieziai   
    laurete, tik antri metai su saiku nekaip vos 60, 
  11. Patinka
    kuodisd reacted to manttys in Klimato kaita, orų permainos-iššūkis augalininkystei   
    aš manau, kad visiems gamta šiek tiek kerta per smegenis ir žmonės dalindamiesi savo bėdom tam tikra prasme išsišneka, supranta, kad ne vieni yra tokie ir tiesiog gaunas psichologiškai lengviau.
    O šitie, "verksnių" kritikuotojai, dažnai patys gyvenime mažai kuo rizikuoja. bet jeigu jiem darbdavys vieną mėnesį nesumokėtų algos, nes dėl gamtos ar politikos verslas negavo pajamų, tai būtų pirmi skųstis, dejuoti ir visus išvadinti vagimis.
    pas mus vakar 4 mm. kviečiai dalis vietoj planuotų 7 bus 5, nu ir ką, kažkaip. bet gaila darbo, investicijų ir pan.
  12. Patinka
    kuodisd reacted to agronoms in Kaip tręšti žieminius kviečius   
    Nežinau reikia to ar ne,bet išsakysiu savo nuomonę.Forumas turėtų būti patirties,žinių dalijimosi šaltiniu,o ne vieta pasirodyti protingesniu vienam už kitą.Kaip kažkas sakė mes konkurentai,na jeigu taip,tada sutinku,reikia stengtis api...t vienas kitą.Gal to tikrai reikia,nes daugumai vis mažai.Tai lietuviškas bruožas,ir to neišmesi iš konteksto.Kažkam gal reklama,tas ir suprantama.Bet turi būti ir paprastas,nuoširdus bendravimas,ar aš jau visiškai nusikalbu?Gali būti ir taip,nesiginčiju.Kartais pabandai kažko paklausti,nes pats nežinai atsakymo i tai,nors atmušęs krumplius tame reikale 30 metų,bet pasirodo kad tu durnas,senas,tavo sąnariai girgžda ir ne tau čia vieta.Sutinku ir su tuo,mat ji šunys.Bet man kad ir senam,žemdirbystėj daug klausimų kyla,ir noris išgirsti kitų nuomonę,nuoširdžią,be reklamų ir be kitų laikymo durnais.Pvz.Vienas kolega dėsto,kad jo ūkis sėklininkystės,bet vasarinių kultūrų nesėju...Na gal mes jau tiek ir pažengėm,nežinau,bet man tokios sėklos(sertifikuotos) nereik.Teisingas buvo Bulvinyko pasakymas,vienas sėja tuo būdu dvi dienas,o kitas dar tik šiemet pradės,bet jau abu viską žino.Atminkit,taip nebūna.Daugiau tingiu rašyti,o jei netinka,baninkit.
  13. Patinka
    kuodisd reacted to manttys in Grūdų kainos pasaulyje, Ateities sandoriai, MATIF, LIFFE   
    kazkaip su nervais tamstai negerai, ar kas atsipalaiduok biski, jau palijo, galima nesinervuot.
    Geras ukis kazka i tema sneka, kol neprieina prie savo grafiku fanatizmo ir tokiu fraziu kaip "man neidomu kas dedas amerikoj ar kitur". Ir jeigu vienoj didziausiu grudu augintoju patiria rimtu problemu su seja ir derliaus prognozem, tai cia ne grafikas gamina problemas amerikai, o amerikos problemos atsispindi grafike. Tik kitaip nei grafikas, fundamentalios problemos jau leidzia kazka galvoti apie ateiti, ne kelias dienas.
    Kovo pradzioje geras ukis rase:
    Žiūrėkit tik, kad atsiprašinėt nereikėtų kainai atšokus. Žodžiu atsibodo kažkam kažką įrodinėt, o ir kai kas net blokuot mane pradėjo už nuomonės nesutapimą. Taip kad duosiu nemokamą patarimą - fiksuokit, kai po korekcijos bus matifas gruodžio 185-187€, šitame taške yra fib 61.8%,  SMA 50 dieniniam, stiprus pasipriešinimas. Nes geresnės kainos šiuo metu kažin ar pasieksim (klausimas ar išvis pasieksim, bet atšokti turėtume- paišom doji žvakes), o paskui tikėtina pratesime kritimą žemyn. O vadovautis ar ne jūsų reikalas.
    Ir ka, kas fiksavo, dabar gali vel grauztis, tai jo, nes klausimas ar isvis pasieksim, tai pasiekem 185 ir juos sumusem. Zinoma galima vadovautis, galima ne. Bet pries kazka cia garbinant reikia asimerkti ir suprasti, kad grafikai nereiskai nieko ilgu laikotarpiu, o fundamentalios priezastys reiskia ir cia jau patiems spresti pagal ka eiti.
  14. Patinka
    kuodisd reacted to Mantas2342 in Kaip tręšti žieminius kviečius   
    Ankstoka dar, sausoka neauga greit.
  15. Patinka
    kuodisd reacted to darius5 in PADĖKITE DEL BELARUS 952.3   
    pas tave mygtukas? jei taip, tai per vidurį blokatorius išjungtas, į viršų įjungtas nuo ratų prabuksavimo, lemputė užsidegs, kai prabuksuos galiniai ratai, į apačią mygtukas laisvai neįsijungs, tai yra priverstinis blokavimas, kuris veikia tol, kol būsi mygtuką nuspaudęs
×
×
  • Create New...