Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta
nesuveike, nes piktzoles dygsta, tai kaip suprantu, tep neturetu but.

zemes sausa buvo kai purskiau, nebuvo kito pasirinkimo, turbut delto nesuveike.

taip stompui reikia dregnos zemes todel ir nesuveike. daugelis netinkamai ji naudoja todel ir sako kad neveikia

• po 3 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta
simet su svogunais riebus minusas, is seklu seti prastai dyge, o dabar sausra ziauri, silpnai vystosi. Is sejinuku - daug zieduoliu, sejinukai matyt siltai laikyti.

manau reiketu nepagaileti seklai pinigeliu. ir susirasti tinkamus tiekejus. snd idesiu foto savo lauku

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

Iš sėklų augintiems tai iki derliaus dar koks mėnuo tikriausiai liko. Nors bent jau pas mane tai džiaugtis nėra kuo į juos žiūrint - per birželio sausrą 70-80% išdžiūvo, o ir tie, kurie išgyveno tikrai ne pavyzdiniai :lol: Netikusią dirvą parinkau :lol:

Paskelbta

simet nepasiseke ir man su svogunais. Is seklu - riebus minusas, gal maisa ir prikasiu, o is sejinuku - nekokybiski pakliuvo, daug zydinciu, jei kam reikia dauginamosios medziagos, galiu prinokint sekmingai :icon-evil:

Paskelbta
simet nepasiseke ir man su svogunais. Is seklu - riebus minusas, gal maisa ir prikasiu, o is sejinuku - nekokybiski pakliuvo, daug zydinciu, jei kam reikia dauginamosios medziagos, galiu prinokint sekmingai :icon-evil:

arba salnu gavo pasodinus, nes gave salcio zyduoliai uzauga.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...