Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

mano 97 jei neklystu, tiltas priekinis paprastas ir gale hidraulo cilindras tik vienas, bet tas storasis, shiaip kaip jau nekarta rashiau jokiu problemu su juo neturejau

Paskelbta

beveik penki metai dirba tik su purkshtuvu, daugiau jis man kaip ir nereikalingas, kol tevas dirbo tai ir are ir sejo, dabar jam atostogos, rashiau kazkur, beja valandos tikrai tikros

Paskelbta

magnum dirba visus darbus, beja 200 perlipau tik shiemet, mano istorija prasidejo nuo 25 ha, iki magnum buvo fortshtrit su smd 22 147 ag jei neklystu

mtz visada buvo pagalbinis (mano kadensijoje)

Paskelbta

parashysiu atvirai, sejemajai amazone su freza darbinis tikrai persilpnas, uzlenkes nebuvau, bet keleta sykiu buvo pasmirdes, po to isigyjau kita vien del sejos, shiaip su savuoju bedu neturejau, bet publika forume ne pachios geriausios nuomones apie juos, man tai liux

Paskelbta

tikiuosi nieko asmenishko, nors ir esame pazistami, mat jau vienoje temoje apkaltintas apkartintu gyvenimu, tikiuosi, kad sitoje skiltyje nebusiu apkaltintas spekuliavimu

Paskelbta
tikiuosi nieko asmenishko, nors ir esame pazistami, mat jau vienoje temoje apkaltintas apkartintu gyvenimu, tikiuosi, kad sitoje skiltyje nebusiu apkaltintas spekuliavimu

koks dar spekuliavimas?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...