Remse Paskelbta Rugpjūčio 31 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 31 prieš 10 minutes , axe pranešimas: Jei rapsai yra nuo skilcialapiu iki 1, max 2 lapeliu ar galima naudoti nuo pabiru? Neuzstresuos skilcialapiu? Neturetų stresuoti, bet siulyčiau rinktis tuos švelnesnius kaip Targa ar kažka panašaus.
AGROMAN Paskelbta Rugpjūčio 31 Pranešti Paskelbta Rugpjūčio 31 prieš 34 minutes , Remse pranešimas: Dar tik skilčialapiai. Čia jau greit pas jus pabiras reikės mušti. Šiandien aptvarkiau sėta 11 dieną.
rapsai20 Paskelbta Rugsėjo 6 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 6 Ar galima prie Rapsan ir Kalif mišinio pridėti glifosato, kol rapsas neišdygęs? Rapsas sėtas po žalio pudymo, tai dabar jau lenda žirnių pabiros, tai norisi pirmiau jas sunaikinti, nes tie dirviniai kaip suprantu jų neveikia.
shaolin Paskelbta Rugsėjo 6 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 6 prieš 17 minutes , rapsai20 pranešimas: Ar galima prie Rapsan ir Kalif mišinio pridėti glifosato, kol rapsas neišdygęs? Rapsas sėtas po žalio pudymo, tai dabar jau lenda žirnių pabiros, tai norisi pirmiau jas sunaikinti, nes tie dirviniai kaip suprantu jų neveikia. zirniu pabiras veliau su Belkar gali numust rapsai20 1
Daruxs Paskelbta Rugsėjo 6 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 6 po sejos purksta rapsan + kalif , sudyge atrode graziai , bet dabar gavo daug lietaus ir pradejo nykt, ar cia galejo dirvinis taip paveikt ? kazin ar isgyvens ? 0be229ba-a7df-4649-aa6c-a7580cb10af1.jfif 2d2f8bdf-b99e-455b-9c16-b33ebb2855a2.jfif fa55e261-db92-4758-bcd3-69af59f62800 (1).jfif
WYCKA/ Paskelbta Rugsėjo 6 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 6 Prieš 2 valandas, Daruxs pranešimas: po sejos purksta rapsan + kalif , sudyge atrode graziai , bet dabar gavo daug lietaus ir pradejo nykt, ar cia galejo dirvinis taip paveikt ? kazin ar isgyvens ? 0be229ba-a7df-4649-aa6c-a7580cb10af1.jfif 232.7 kB · 44 atsisiuntimai 2d2f8bdf-b99e-455b-9c16-b33ebb2855a2.jfif 311.92 kB · 17 atsisiuntimai fa55e261-db92-4758-bcd3-69af59f62800 (1).jfif 279.29 kB · 16 atsisiuntimai Turejau vienais metais po didesniu krituliu bet rapsas buvo 2 lapeliu tikru.tai suregavo nuo herbicido kuruo buvau purskes kviecius.Pas tave šiaudu daug virsui kuo purskes buvai kviečius?
WYCKA/ Paskelbta Rugsėjo 7 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 7 prieš 50 minutes , Daruxs pranešimas: Ma lig zoral Bus nuo herbicido likuciu siauduose paplove lietus
ceck Paskelbta Rugsėjo 7 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 7 Prieš 20 valandų, Daruxs pranešimas: po sejos purksta rapsan + kalif , sudyge atrode graziai , bet dabar gavo daug lietaus ir pradejo nykt, ar cia galejo dirvinis taip paveikt ? kazin ar isgyvens ? 0be229ba-a7df-4649-aa6c-a7580cb10af1.jfif 232.7 kB · 81 atsisiuntimai 2d2f8bdf-b99e-455b-9c16-b33ebb2855a2.jfif 311.92 kB · 25 atsisiuntimai fa55e261-db92-4758-bcd3-69af59f62800 (1).jfif 279.29 kB · 23 atsisiuntimai sakyčiau kalifo bėda, manau Remse patvirtins Daruxs and Remse 2
Remse Paskelbta Rugsėjo 7 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 7 Prieš 3 valandas, WYCKA/ pranešimas: Bus nuo herbicido likuciu siauduose paplove lietus Nuo Zoral nieko nebus
Remse Paskelbta Rugsėjo 7 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 7 prieš 27 minutes , ceck pranešimas: sakyčiau kalifo bėda, manau Remse patvirtins Taip, klomazonas stresina. Audrius08, Daruxs and Witalikas 3
M&M Paskelbta Rugsėjo 12 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 12 Prieš 8 valandas, LS1 pranešimas: graminicida su juventus maisot? Juventus su Fortune maišiau, nežinau kokį graminicidą turi galvoje...
kinziulis Paskelbta Rugsėjo 13 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13 Kažin man vienam rapsa spragės nugraužė , liūdni metai...
WYCKA/ Paskelbta Rugsėjo 13 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13 prieš 5 minutes , kinziulis pranešimas: Kažin man vienam rapsa spragės nugraužė , liūdni metai... Man vienais metais prie liucernos lauko taip nuvalge kad tik koteliai liko.
Dakte Paskelbta Rugsėjo 13 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13 Prieš 8 valandas, kinziulis pranešimas: Kažin man vienam rapsa spragės nugraužė , liūdni metai... O man sliuzai pasidarbavo pirmi metai, per velau pamaciau daug nugriaužta , nebeapsimoka jau ir granuliu berti.
M&M Paskelbta Rugsėjo 13 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 13 Prieš 12 valandų, kinziulis pranešimas: Kažin man vienam rapsa spragės nugraužė , liūdni metai... Tikrai spragės? nes šiemet šliužai stipriai dirbo...
kinziulis Paskelbta Rugsėjo 14 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 14 Prieš 8 valandas, M&M pranešimas: Tikrai spragės? nes šiemet šliužai stipriai dirbo... Nu tiksliai nežinau, sudygo normaliai, po kiek laiko pasimatėiškandžioti lapeliai, dabar jau tik vienas kitas likes atrodo kad ir sudyge nebuvo. Šliužų nesimato dirvoj apskritai
Daruxs Paskelbta Rugsėjo 14 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 14 Nueik tamsiu paros metu arba anksti ryte M&M 1
manttys Paskelbta Rugsėjo 14 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 14 Alaus stiklaini ikisk ir pasimatys ar yra ju
kinziulis Paskelbta Rugsėjo 14 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 14 Nemanyčiau kad šliužai nuėdė 20 ha iš 30 pasėtų ir nerandu dirvoj, nuejau i netoli pasėtą rimto ūkininko dirvą - dvieju ha lauke, radau tik keleta rapsų augančių. Seta kartu 26 d, mano su rapidu jo su fokusu.
AGROMAN Paskelbta Rugsėjo 15 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 15 Padidinta norma, apie 70 vnt./mkv Ir pavėluota reguliuot...
AGROMAN Paskelbta Rugsėjo 16 Pranešti Paskelbta Rugsėjo 16 prieš 10 minutes , Daruxs pranešimas: kiek cia paseta su maišu ? - 2,5 ha? max 2 ha
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti