Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Gyvūnų gerovė - už galimybę pieniniams galvijams išeiti į ganyklas , jei nesunku pasidalinti kiek maždaug gavote nes man davė 20€ už 9 SG karvės nors kai deklaravau žadėjo po 45€ už viena SG .

Paskelbta
prieš valandą, Alvydas 1 pranešimas:

Gyvūnų gerovė - už galimybę pieniniams galvijams išeiti į ganyklas , jei nesunku pasidalinti kiek maždaug gavote nes man davė 20€ už 9 SG karvės nors kai deklaravau žadėjo po 45€ už viena SG .

Gavau kas žadėta,jei gerai pamenu po 50. O jūs išlaikėt iki gegužės 1 - 9 sg?

Paskelbta
On 2024-06-20 at 10:21, Alvydas 1 pranešimas:

Čia arba jums nesumokėjo visko dar, arba ne už tai gavote. Nes kiek atsimenu taisyklėse rašoma jog parama mokama kai viršija 100 EUR. Taip, kad 20 EUR negali būti

Paskelbta
On 2024-06-22 at 00:52, ludditas pranešimas:

Čia arba jums nesumokėjo visko dar, arba ne už tai gavote. Nes kiek atsimenu taisyklėse rašoma jog parama mokama kai viršija 100 EUR. Taip, kad 20 EUR negali būti

Greičiausiai bus ir vėl pritaikė kaip visada kokia sankcija ir sumažino iki minimumo suma nes greičiausiai nemokėti negalėjo. Nes su tomis pieninemis karvėmis man yra taip jei yra bent menkiausią proga nemokėti tai ir nemokės laikau daugiau dėl deklaruotų pievų ir vasara dėl reguliarių pajamų už pieną .

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Nuotraukos

• Create New...