Sauklys Paskelbta Balandžio 28 Pranešti Paskelbta Balandžio 28 Prieš 1 valandų, Witalikas pranešimas: O gaila, bereik dregme ima Po sėjos glifosatas, nu man kaip tik atrodo žemės dregnesnes kur auga kažkas
Witalikas Paskelbta Balandžio 28 Pranešti Paskelbta Balandžio 28 Prieš 1 valandų, Sauklys pranešimas: Po sėjos glifosatas, nu man kaip tik atrodo žemės dregnesnes kur auga kažkas Oij ne klysti, saknys surenka dregme. Pvz rapso pabiras nuglifosuok puse ir ne. Pamatysi koks skirtumas, jai sausas ruduo buna. Heartbreak-kid, Juodas and Koldunas 3
Edvisagro Paskelbta Vakar 07:44 Pranešti Paskelbta Vakar 07:44 Sveiki, kaip šiemet vasarinis rapsas? Kokias veisles sejot? Kas ibyrejo i bunkeri? Reiks pavasari seti kažkiek. Kokios veisles? Kokia ju auginimo strategija? Trešimas iškart sejant?
ceck Paskelbta Vakar 15:57 Pranešti Paskelbta Vakar 15:57 Prieš 7 valandas, Edvisagro pranešimas: Sveiki, kaip šiemet vasarinis rapsas? Kokias veisles sejot? Kas ibyrejo i bunkeri? Reiks pavasari seti kažkiek. Kokios veisles? Kokia ju auginimo strategija? Trešimas iškart sejant? Net nežinau kiek metų atgal sėdavome landmark ir heros veisles, man jos geriausios būdavo, prekiaudavo dotnuva
Garix Paskelbta Vakar 17:51 Pranešti Paskelbta Vakar 17:51 Prieš 10 valandų, Edvisagro pranešimas: Sveiki, kaip šiemet vasarinis rapsas? Kokias veisles sejot? Kas ibyrejo i bunkeri? Reiks pavasari seti kažkiek. Kokios veisles? Kokia ju auginimo strategija? Trešimas iškart sejant? Vasarinio rapso laikai galutinai baigėsi su Proteuso pabaiga. Patarimas nesėti, nes derliaus gero neįmanoma užauginti. Geriau kokiu pupu sėti.
ceck Paskelbta prieš 17 val. Pranešti Paskelbta prieš 17 val. Prieš 10 valandų, Garix pranešimas: Vasarinio rapso laikai galutinai baigėsi su Proteuso pabaiga. Patarimas nesėti, nes derliaus gero neįmanoma užauginti. Geriau kokiu pupu sėti. Jo tu 100% teisus, dingo proteusas, dingo ir vasarinis rapsas
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti