Jump to content

UAB TOMEGRIS


povilasg

Recommended Posts

Sveiki.

Ieškojau kas parvežtų kombainą. 

Samdžiau tomegri dėl to jog pareiškė kad specializuojasi kombainų pervežimu, važiuoja siaurais tralais kur kombainas rėmą ramiai apžergia ir nuimant ratus nereikia domkratais kilnoti. Kalba su jais prasidėjo  dar prieš kalėdas ir štai sausio 22 pasikrovė. Aišku informaciją kad pakrovė gavau iš vokiečio kur jis nebuvo labai patenkintas - užkrovė ant to kas atvyko - įprasto pločio žemagrindžio tralo. Aš skambinu vadybininkui - tas vartosi kad jums nieko ruoštis nereikės reikės tik krautuvo nukelti ir privežti ratams "taip kaip susitarėme" 

Reikėjo netik krautuvo. Reikėjo visos dienos, eilės kaladžių, gulėti po kombainu ir kelt domkratais pačiam, nes atvykus jau dainelė pasikeitė ir anot gerb vadybininko užkrovimas ir nukrovimas pagal cmr yra siuntėjo ir gavėjo reikalas o apie siaurą tralą nebuvo jokios šnekos. 

Kombainas parvyko ant kitos firmos pakeleivingo tralo kur jie persmdė nes matyt jų eilinį kart pagedo ar vairuotojas pabėgo. Išsikėlėm, susidėjom ratus. Nusivarėm.  Tačiau jau po pakrovimo bendravimo kultūra tapo nulinė ir taip pats kaltas kad sutartyje nepareikalavau įkelti tralo kuris vež duomenų ir derybos vyko ne raštu o telefonu.

Reziumė - nepasitikėti niekuo ir visus aktualius punktus traukti i sutartį.  Įpač nepasitikėti šia kontora. 

1t.JPG

2t.JPG

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...