ignas.d Paskelbta Lapkričio 13, 2020 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2020 Sveiki, Gal pas ką nors iš kolegų yra stogas iš presuotų medžio santvarų, ypač domina didesnio tarpatramio. Asmeniškai nesu susidūręs ir žiūriu į jas labai nepatikliai. Svarstau kaip alternatyvą metalui, reikia keisti stogą senam mūriniam pastatui 18,5 išorės pločio. Kokie niuansai su šitom konstrukcijom?
jevgenijus Paskelbta Lapkričio 13, 2020 Pranešti Paskelbta Lapkričio 13, 2020 prieš 17 minutes , ignas.d pranešimas: Sveiki, Gal pas ką nors iš kolegų yra stogas iš presuotų medžio santvarų, ypač domina didesnio tarpatramio. Asmeniškai nesu susidūręs ir žiūriu į jas labai nepatikliai. Svarstau kaip alternatyvą metalui, reikia keisti stogą senam mūriniam pastatui 18,5 išorės pločio. Kokie niuansai su šitom konstrukcijom? Kai dar dirbau statybose, kartą kaimyniniam objekte tokias atvežė. Atvežė ir sustatė ir išvažiavo. Tai nedaug trūko, kad mestume įrankius ir važiuotume namo. Mat mes irgi kaip ties stogu dirbom... Jei reikia medinio stogo, tai statymo greitis kažkoks nesąmoningas.
ignas.d Paskelbta Lapkričio 14, 2020 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 14, 2020 na del spartos tai nera ka sneket kad greiciausias velarijantas, man tik idomu ar per laika neatkimba tie stampavimai, arba bakstelejus su kokia strele ka nors bekraunant nesubirs ta konstrukcija
ramunas.s Paskelbta Sausio 4, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 4, 2021 On 2020-11-14 at 13:53, ignas.d pranešimas: na del spartos tai nera ka sneket kad greiciausias velarijantas, man tik idomu ar per laika neatkimba tie stampavimai, arba bakstelejus su kokia strele ka nors bekraunant nesubirs ta konstrukcija Pries kaledas atveze man sitoki stoga. Aisku namui, 12 m ilgis. Pakolkas nesukelta ant stogo, laukiu stogo dangos. Buvau ir parvertes ant sono kraunant jas, niekas neiisiskete. Vis daugiau zmoniu statosi is situ, darbo sparta, medienos maziau reikia. Ant fermos ir galvoju det is ju, tik nezinau ar 12m ar 18m ilgio
ramunas.s Paskelbta Sausio 5, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 5, 2021 Prieš 15 valandų, Minduksx pranešimas: O iš kur pirkai jei ne paslaptis? Santomartis. Bet kazin ar pirkciau is ju dar karta. Kokybe darbo apgailetina. Ekosantvaros uz ta pacia kaina butu padare, tik terminas ilgesnis, kiek maciau pastaruju darbus ner ka lyginti su santomarciu
ramunas.s Paskelbta Sausio 7, 2021 Pranešti Paskelbta Sausio 7, 2021 On 2021-01-06 at 21:04, Minduksx pranešimas: O kiek ta viena 12m kainuoja? Vienetais nepasakysiu. Visam stogui, 300 kv mokejau 3500 be pvm
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti