Dovydas2005 Paskelbta Gruodžio 29, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 29, 2019 Sveiki turim mtzoka 80. Vaziuojant 8 begiu girdisi gan garsus pasalinis garsas is dezes. Begi suletinus ar isgreitinus tas pats, ant kitu begiu taip nera. Vienas zmogus sake kad gali but vienas naujas dantratis ir jis nesueina su senu. Koki pasiulyma?
Audrius90 Paskelbta Gruodžio 29, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 29, 2019 iš po nakties atsirado tas dantratis, ar kas remontavo ir įdėjo ?
ukininkas200 Paskelbta Gruodžio 29, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 29, 2019 Paprasciausiai gali but nutrupejo vadinamas cementas nuo dantracio ir todel barska
Dovydas2005 Paskelbta Gruodžio 30, 2019 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2019 As nezinai kaip ten kas, ten mano tevo buvo pagrindinis traktorius dabar pagrindas as su juo dirbu o jos su kitu. Galesiu atsiust video jei iseis
Vilius Paskelbta Gruodžio 30, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2019 Prieš 3 valandas, Dovydas2005 pranešimas: As nezinai kaip ten kas, ten mano tevo buvo pagrindinis traktorius dabar pagrindas as su juo dirbu o jos su kitu. Galesiu atsiust video jei iseis Tai klausimas.paprastas ar dėžei buvonkeistras krumpleratis 8bėgionar ne. Jei ne tada gali pradėt ardyt gal guolis bus pabires gal dantratis jau paėstas
Audrius90 Paskelbta Gruodžio 30, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2019 Prieš 20 valandų, Dovydas2005 pranešimas: Sveiki turim mtzoka 80. Vaziuojant 8 begiu girdisi gan garsus pasalinis garsas is dezes. Begi suletinus ar isgreitinus tas pats, ant kitu begiu taip nera. Vienas zmogus sake kad gali but vienas naujas dantratis ir jis nesueina su senu. Koki pasiulyma? 5 pavara irgi turėtu skleisti garsus. Man yra buve kad 3 - 6 braškėt pradėjo, tai krumpliaračio kelis dantis buvo nudauže
Dovydas2005 Paskelbta Sausio 2, 2020 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 2, 2020 Tame begyje ir uzia. Sakau nesvarbu ar suletinsi ar isgreitinsi ar per pusbegi ar per riciaga vistiek tas pats garsas
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti