Arunas71 Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Gal kas esate kažką sugalvoję sproginėja R24 padangos tos kurios naudojamos su ant mtz 892 balkinio tilto.Pradeda dilti ta vieta kur ratlankis lieciasi su padanga.Ta problema visiems kas turi uzdeję frontalinius. kaip man atrodo tai yra per platus ratlankis.
daivarass- Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Prieš 7 valandas, Arunas71 pranešimas: Gal kas esate kažką sugalvoję sproginėja R24 padangos tos kurios naudojamos su ant mtz 892 balkinio tilto.Pradeda dilti ta vieta kur ratlankis lieciasi su padanga.Ta problema visiems kas turi uzdeję frontalinius. kaip man atrodo tai yra per platus ratlankis. Pas mane sudeta R20 nuo rusisko ekskavatoriaus, ar tai greiderio 14 pr. Pravazumas prastas bet svorem kilnot tai lb gerai.
Jonas1995 Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Prieš 8 valandas, Arunas71 pranešimas: Gal kas esate kažką sugalvoję sproginėja R24 padangos tos kurios naudojamos su ant mtz 892 balkinio tilto.Pradeda dilti ta vieta kur ratlankis lieciasi su padanga.Ta problema visiems kas turi uzdeję frontalinius. kaip man atrodo tai yra per platus ratlankis. Originalios padangos taip, nulūžta toj vietoj. Sudejom kitas, dabar pora metų bedu nėra.
Zilvis55 Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Prieš 10 valandų, Arunas71 pranešimas: Gal kas esate kažką sugalvoję sproginėja R24 padangos tos kurios naudojamos su ant mtz 892 balkinio tilto.Pradeda dilti ta vieta kur ratlankis lieciasi su padanga.Ta problema visiems kas turi uzdeję frontalinius. kaip man atrodo tai yra per platus ratlankis. man taspats buvo su puspriekabes ratais. problema isspresta uzdejus normaliaus gamintojo padangas
Robertas08 Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2019 Prieš 4 valandas, daivarass- pranešimas: Pas mane sudeta R20 nuo rusisko ekskavatoriaus, ar tai greiderio 14 pr. Pravazumas prastas bet svorem kilnot tai lb gerai. Kaip tau perdavimas sutinka?
daivarass- Paskelbta Gruodžio 4, 2019 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2019 Lb gerai perdavimas. Geriau negu originalas...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti