Jump to content

T25 purštukų reguliavimas Kaune?


Recommended Posts

1 hour ago, nekroshius said:

Sveiki, kas Kaune galėtų sureguliuot purkštukus t25,antgaliai pakeisti?Garantas meistro nebeturi,lytagroj serga ir neaišku kada bus. Ačiū

Tai puikiai gali ir Pats padaryt - nusiperki manometrą (iki 250 atm. ,minimum) , pasidarai pas tekintoją trišakį siurblys-forsunkė- manometras , ir dedi skersą , kai prireiks forsunkę sureguliuot ar pasitikrint  cb.gif.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

23 minutes ago, nekroshius said:

monometras yra, reiks ieškot tekintojo.

Jei manometrą turi , pajieškok aukšto slėgio vamzduką , perpjauni jį pusiau o į tarpą iš kokio devyniolikos šešiakampio sujungimą su sriegiu per vidurį  manometrui . Turėsi "priborą" ir nereiks kapeikų mėtyt vėjais :) 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

15 valandas ago , wydas63 said:

Šaunuolis , nėr ką ir bepridurt :) , tik jei  nauji purkštukai sudėti po kiek laiko pasitikrink įšpurškimo slėgį , jis pakrenta . Šiaip naujiems statau 185 -200 , kažkur po kelių mėn. , (žiūrint kaip įntensyviai dirbi) , nukrenta apie 15-20 žemyn . Sėkmės , darbuos . 

Ot ir pridursiu. Jai gauni kur nors "АЗПИ" arba "ВЗТА" nei velnio nekrenta max 5 nu iki 10 retas atvejis. Jei dedi molinius "jobanos" tai ir aš net galvos nesukdamas 200 iš kart statau. Ir po 2-ieju metū išmeti, kai tuo tarpu "altaiski" po 5-eriu metų del ydomumo patikrinus ledas tik slėgis bišky pakritis (bet per 5-is metus).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...