Rokasss Paskelbta Sausio 3, 2017 Pranešti Paskelbta Sausio 3, 2017 Mano avyte turi eriuotis ziema ar tai nieko blogo?
Vanagas Paskelbta Sausio 3, 2017 Pranešti Paskelbta Sausio 3, 2017 2/3 aviu lietuvoj eriuojasi ziema :). Kas neturi siltu patalpu ir salygu vaikus veda kada silta. Tvarte mano galva daug patogiau priimt ir isaugint eriukus. O vasara auginam grudus, gaminam siena ir atostogaujam. Mazgė 1
Rokasss Paskelbta Sausio 3, 2017 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 3, 2017 25 minutes ago, Vanagas said: 2/3 aviu lietuvoj eriuojasi ziema :). Kas neturi siltu patalpu ir salygu vaikus veda kada silta. Tvarte mano galva daug patogiau priimt ir isaugint eriukus. O vasara auginam grudus, gaminam siena ir atostogaujam. kiek avinas gali aprupinti aviu ?
Vanagas Paskelbta Sausio 3, 2017 Pranešti Paskelbta Sausio 3, 2017 Naudojam google ir skaitom ankstesnius postus, nes cia jau ne i tema klausimai. Standartiskai 30mamu avinui. Imanoma ir 60mamu avinui, bet vaikai byres ne menesi, o tarkim tris ir susikergimo tikimybe kris. Viena nesuskergus avis , tas pat kaip papildomas avinas, tai rizikuot klausimas ar verta. Mazgė 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti