Dalka Paskelbta Gruodžio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2015 Sveiki,tvarkau hidraulio sistema ir noriu praplauti, isvalyti visa sistema nes buvo pilama atidirbta alyva, dabar noriu susipilti normalia hodroalyva, beja kiek pilasi i sistema alyvos?
Povilas Paskelbta Gruodžio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 30, 2015 http://железный-конь.рф/obyomy-osnovnyx-zapravochnyx-yomkostej-traktorov.html
edgariokas Paskelbta Gruodžio 31, 2015 Pranešti Paskelbta Gruodžio 31, 2015 su saliura va zmogai plauna sistema, knygose raso ,kad telpa 21 litras tepaliuko
mtzzz Paskelbta Vasario 26, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2016 turiu klausima i mtz 82 i hidraulikos baka tiktu filtro korpusas nuo naujasniu metu mtz kur dedasi keiciamas filtras? vietoje tu plaunamu. Gunia 1
Gunia Paskelbta Vasario 26, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2016 turiu klausima i mtz 82 i hidraulikos baka tiktu filtro korpusas nuo naujasniu metu mtz kur dedasi keiciamas filtras? vietoje tu plaunamu. geras klausimas ..man ir idomu.
rendelis Paskelbta Vasario 26, 2016 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2016 geras klausimas ..man ir idomu. netiktų nes jis yra didesnis esu bandęs, tai nebent dangtį hidrobakopakeitus į naujos laidos jai jis tiktu ant seno hidro bakelio.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti