Jump to content

Claas 78s


00900storas

Recommended Posts

Sveiki, gal kas esat tureje toki kombaina ? Noriu istraukti kratoma lenta, ji issiema pro prieki ar pro gala ? Ji gale prisukta is abieju pusiu po 3 varztus, ir is apacios ant traukiu ! Gal kas esate eme ? Dekui

Kokrečiai 78 neteko turėt bet manau turėtu isiimti kaip ir kitu dominatoriu, gerai apžiūrėk ar tikrai iš apačios tos traukės prisuktos prie kratomosios lentos, gal ten tik prie tokio rėmo i kuri istatytos kratomosios lentos, jei lentos ikištos i rėmeli tai turėtu iš jo isitraukti per gala, reiktu tik atsukti gale tvirtinima ir priekyje iš apačios tokias skardeles-kabliukus atsukti ir turėtu per gala isitraukti, žinoma jei daug metu nejudinta tai buna stiprokai prikepe, galima bandyt iš apačios su kokia lapke ar laužtuvėliu užkabinus už karbuku išjudint tik reik kokia lentute ar kažka naudot, kad nesulankstyt skardos nes labai greit linksta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ten gale turetu issimauti is guminiu ivoriu tas pirstas kuris prisisuka po tris varztus ! Bet bijau tuos varztus sukti, neaisku ar jie nesudribs i vidu, o kaip juos reiks sudeti, neisivaizduoju, nes nuo apacios nuo ventiliatorio nera kur prieiti ! Priekyje lig tokios traukes laiko ! Atskirai ten neissiema ta lenta, tik su visu remu ! As noriu perkniedyti sone tas gumas, nes labai bira per sonus, visos nuo senumo isplyse !

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

Na man buvo papuoles nedaug dirbes (1200 val) kombainas tai praktiškai gedimu nebuvo,paprastas kombainas nėra jokiu elektroniku, jeigu labai aukšta priekaba tai sunku išpylt grūdus nes vamzdis gan žemai, kuldavom kažkur apie 7hektarus i diena, jei labai ilga diena ir geras laukas iki 10ha riba būtu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

turiu 76, per diena 10 kuliu kartais daugiau ar maziau, nuo lauku priklauso stipriai, pas mane kalvotos zemes tai nepalakstysi, bet siaip nasumo uztenka, kula svariai priejimai geri, paprastas lb, nereikia kazko zinoti per daug tiesiog paprastas kombainas, tiesa senas jau, bet daliu nera problema gauti. nervoja gal tik transportinis greitis kad lb mazas. kederis 3.6 variklis merso 6cil, greiciau dirzai nutruks negu uzstrigs kas ir uzgesins matora.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 4 mėnesių...

76 dominatorius bus nasesnis, valdymas geresnis irgi dominatoriaus, kabina taipogi, jei imanoma rinktis tik hidrovaziuokle, nes mechanine turejau nerekomenduoju jos niekam, per daug darbo jei kalnai kaip pas mane, dirzus pjauna, variatoriai nelaiko kaip tiketasi. pakeiciau savo 76 i kuklesni, toki nauja gavus su hidro tikrai imciau

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Del ydomumo ... 3m kederis, 7 ha per diena prie 5-6 t/ha derlingumo. Kiek ten kratuku? Koks sietu plotas kad taip greit eina?

Ce Viktorui klausimukas buvo adresuotas.

Pas mane volvike 3m kederiu tai man toli iki tokiu pasiekimu. Gal as kuimbainuoju ne taip kaip reikia.

Kratikliai ten keturi, sietu plotus ir kitus parametrus gali pasižiūrėt konedatoi nes su tuo kombainu kūliau kažkur prieš 14 metu tai nelabai pamenu tu duomenu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...