slivuks Paskelbta Spalio 27, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 27, 2015 sveiki, visas 6 karves uzpuole karves, keturios is ju pirmaverses, dar neatsivedusiom nukarpejo speniai. gal yra kokia veiksminga priemone jas gydyti? ir isvis del ko jos mus uzpuole?
Pienius Paskelbta Spalio 27, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 27, 2015 reiktu ieskot priezasties. Silpna karvuciu imunine sistema. serimas? laikymo salygos? dregna, tvanku? O jei gydyt pasekmes: reiktu leist prokaina (procamidor, novocaine ar pns). Jis ne tam skirtas, bet kadangi yra rugstinis puikiai veikia karpas. isbandyta 100 proc.
mantukass19 Paskelbta Spalio 28, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 28, 2015 man padejo karvem nuo vejaraupiu jodo emulsija,liktai taip vadinas,karpom tas pats tinka kuo puikiausiai,bet ilgai tepti reikia.
Minde_007 Paskelbta Spalio 28, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 28, 2015 nuo karpu simtaprcentiniu vaistu nera kaskur daro tyrimus ir sukuria vakcina bet cia pagal kiekvieno banda atskirai apnaikinti eina kaskiek bet isnaikint nelabai
gediminaske Paskelbta Spalio 29, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 29, 2015 kaskas siame forume rase kad macija gerai moteru menesines... nemeginau tikrai tai nz paieskok atrasi dar ta pasisakyma
eligtor Paskelbta Spalio 29, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 29, 2015 kaskas siame forume rase kad macija gerai moteru menesines... nemeginau tikrai tai nz paieskok atrasi dar ta pasisakyma Siaubas,idomu ar visi Pasvalieciai Zmogus klausia rimtai o cia jaunuolis protingiausia pataria.gal tamsta Pasvalietisko alucio prisrebes?
eligtor Paskelbta Spalio 29, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 29, 2015 kreipkites pas veterinara yra leidziami vaistai,gaila,bet nepamenu pavadinimo.Leisti reikia kelis kartus su pertraukom,mano telycias buvo uzpuolusios prasidejo nuo kaimynu,bet savasias as isgydziau kas apleido is kaimynu teko meson priduoti.Parasysiu Utenos veterinaro nr.jis labai geras,paklauskit patars kokius pirkti. 868798395
gediminaske Paskelbta Spalio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 30, 2015 Siaubas,idomu ar visi Pasvalieciai Zmogus klausia rimtai o cia jaunuolis protingiausia pataria.gal tamsta Pasvalietisko alucio prisrebes? nevaryk ant pasvalieciu tiesiog parasiau ka esu siame forume skaites pats beje negeriu tai to pasvalietisko alucio skonio net nezinau ant mano telyciu speniu kai karpos buvo tai is veterinaro skolinaus tokias reples, ant ju uzsimauna toks guminis ziedas su tom replem ispleti ji ir ant karpos uzrideni. man macijo. po kiek laiko nukrito. O leidziamus pirkau is ruveros, tik pavadinimo nebepamenu, tai nieko nepadejo.
Ramza Paskelbta Spalio 30, 2015 Pranešti Paskelbta Spalio 30, 2015 Karpos atsiranda pacios isnyksta,vaistu nera tik padeda jodo emicija o tie tepalai visokie nieko gera Neuzkibkik ant tyrimu kur daro del karpu ar kitu ligu nieko jie neduoda tik padeda isleisti pinigus jokios ten vakcinos nekuria,kokia turi tokia atveza,tai verslas o ne gydimas.
slivuks Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Aciu visiems uz atsakymus. Kad svarbiausia atrodo nepakito laikymo salygos, senes karves susirgo tik po jaunikliu, o jaunikles yra ju prieaugis. tvartas net dezinfekuotas buvo. gal nuo kaimynu, nes rudeni savo ganyklas atiduodam kaimynams nuganyti, gal taip uzsikrete. a velniai zino. na as dar apie nusilpusi imuniteta pamasciau, bet kaip ta imuniteta joms pasistiprinti? Esu naujas ukinininkas
Pienmėgys Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Pranešti Paskelbta Lapkričio 3, 2015 Imunitetas stiprinamas tvarkingu šėrimu (atitinkančiu gyvulio poreikius, ypač iškart po apsiveršiavimo) reikiamais kiekiais vitaminų ir mineralų (išskirtinai svarbu vit. E ir selenas) slivuks 1
gintareta Paskelbta Kovo 3, 2020 Pranešti Paskelbta Kovo 3, 2020 sveiki,atsirado karpų 14menesių amziaus pieniniam buliui,kokie butų patarimai kaip jų atsikratyt?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti