jzilvinas Paskelbta Birželio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 26, 2007 kaip atrodo jusu laukai? as buvau po lietaus vaizdelis nekoks sugule ruozais
kazkass Paskelbta Birželio 26, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 26, 2007 Aha ir man nelabai ramu del zieminiu kvieciu, itariu, kad bus isguldyta kazkiek. Reiks ryt paviuot pazet kaip ten kas...
Edvis Paskelbta Birželio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 28, 2007 daug kur vaizdelis nekoks... gerai tam kas nepersistenge azotu tresdamas .....
Bulvinykas Paskelbta Birželio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 28, 2007 daug kur vaizdelis nekoks... gerai tam kas nepersistenge azotu tresdamas ..... arba laiku patrumpino stiebą.
Vitalijus Paskelbta Birželio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 28, 2007 pas mane taipogi kur daugiau trasų gauta pagulę...
Raimisx Paskelbta Birželio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 28, 2007 daug kur vaizdelis nekoks... gerai tam kas nepersistenge azotu tresdamas ..... arba laiku patrumpino stiebą. koks trumpinimas, zemaugiai kvieciai ir tie yra sugule....
Bulvinykas Paskelbta Birželio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 28, 2007 daug kur vaizdelis nekoks... gerai tam kas nepersistenge azotu tresdamas ..... arba laiku patrumpino stiebą. koks trumpinimas, zemaugiai kvieciai ir tie yra sugule.... Ką kaltini jei azotas liejosi laisvai?
Raimisx Paskelbta Birželio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 28, 2007 daug kur vaizdelis nekoks... gerai tam kas nepersistenge azotu tresdamas ..... arba laiku patrumpino stiebą. koks trumpinimas, zemaugiai kvieciai ir tie yra sugule.... Ką kaltini jei azotas liejosi laisvai? ne mano sugule kvietrugius vat pagulde vietom
Bulvinykas Paskelbta Birželio 28, 2007 Pranešti Paskelbta Birželio 28, 2007 Spjaunu per kairį petį, bet pas mumis dar nieko baisaus. Cykocelis laiko, plius pasėlis nėr super tankus. Miežius tiesa pavėlė lomose.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti