algis123 Paskelbta Gegužės 13, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 13, 2015 Sveiki, reikia kažkaip per žiemą išsaugoti šiaudus, lauko salygomis, supresuotus į "kitkas". Kuo būtų galima uždengti kad po uždangalu nesikauptu kondensatas, kuris pudo šiaudus (o gal aš klystu)? Šiemet naudojau supresuotus į rulonus, tai išsilaikė puikiai, bet man labai nepatogu su rulonais dirbti. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mode26 Paskelbta Gegužės 13, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 13, 2015 Geriausia bet daugiausia darbo tai uždengti palaidais šienais. Esam bande su brezentu tai su juostomis sutempem, bet kai pradedi imti pradeda skraidyti tas brezentas, nes atsipalaiduoja tas brezentas. Šeip galima bandyti sukalti kuolus i žemę prikalti lenta ir prie juos prikalti brezenta taip išdvieju šonu iš galų tada nedengt nes bus lengva paiimt ir nepleks šiaudai. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
algis123 Paskelbta Gegužės 13, 2015 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 13, 2015 Geriausia bet daugiausia darbo tai uždengti palaidais šienais. Esam bande su brezentu tai su juostomis sutempem, bet kai pradedi imti pradeda skraidyti tas brezentas, nes atsipalaiduoja tas brezentas. Šeip galima bandyti sukalti kuolus i žemę prikalti lenta ir prie juos prikalti brezenta taip išdvieju šonu iš galų tada nedengt nes bus lengva paiimt ir nepleks šiaudai. Su lento ir brezentu, gal ir nieko mintis, kaip suprantu galai lieka atviri, kad galėtu vėjas prapūsti. O dėl paėmimo man tai ne problema, nes jie būtų paimami pavasarį vienu ėmimu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
mode26 Paskelbta Gegužės 13, 2015 Pranešti Dalintis Paskelbta Gegužės 13, 2015 Jei vienu emimu tai gali bandyti ir su juostom tempti bet teks kas kelias savaites vis pritemti. Tik nebandyk su kokiais špagatais ar šniurais nes tada tikrai nuskris brezentas;-) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti