Viliux Paskelbta Kovo 14, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 Sveiki, iskilo tokia problema. Bevaziuojant dingo spidometro rodmenys. Traktorius 2006m 820 su elektroniniu spidometru. Gal kam teko susidurti su sia problema ir kur pradeti ieskoti galu?
Brukshnys Paskelbta Kovo 14, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 Gal netyčia spidometre rodo pastoviai "0,3"? Nes pas mane 2006m 892 tai spidometre pastoviai "0,3" rodo. Gal čia koks klaidos kodas...
Viliux Paskelbta Kovo 14, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 Gal netyčia spidometre rodo pastoviai "0,3"? Nes pas mane 2006m 892 tai spidometre pastoviai "0,3" rodo. Gal čia koks klaidos kodas... Taip jus teisus esate, kai vaziuojama rodo o,3.
belarus8822 Paskelbta Kovo 14, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 manau rasit atsakyma. http://fermer.ru/forum/selskokhozyaistvennaya-tekhnika/kluby-lyubitelei-i-vladeltsev-3/203296
pulinas Paskelbta Kovo 15, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2015 man taspats buvo.tai keiciau dacika po baku.irgi 0,3rode
Viliux Paskelbta Balandžio 13, 2015 Temos autorius Pranešti Paskelbta Balandžio 13, 2015 man taspats buvo.tai keiciau dacika po baku.irgi 0,3rode Sakykit ar ten du dacikai yra ar vienas? Ir jei du ar abu keisti ar galima kaip nors patikrinti ar vienas is ju geras? Agrodetaleje rodo kad du dacikai po bakais yra. http://www.agrodetale.lt/traktoriai/electrical-equipment-of-transmission-%D0%BC%D1%82z-822-892-922-923/
wydas63 Paskelbta Balandžio 13, 2015 Pranešti Paskelbta Balandžio 13, 2015 Sakykit ar ten du dacikai yra ar vienas? Ir jei du ar abu keisti ar galima kaip nors patikrinti ar vienas is ju geras? Pradziai paziurek ar yra "pliusas" fiškej , ir ar gera "mase" i dacika(ten lygtais holas) . Su šviesos diodu , tikrin liaudis holo dacikus . Paimi paprasta šviesos dioda , ir prie vienos diodo kojeles lituoji 1kom varza , i prisilituoji ilgesnius laidelius , kad patogiau butu . Tada viena to "priboro" laiduka jungt i 'mase' kita prie fiškes maitinimo pliuso , turi diodas pradet šviest , jei nešviecia laidus keiti vietom . Toliau 'masini' palikt kaip ir buvo ; pliusa iš fiškes i daciko pliusa ; likusi "priboro" laida i daciko išejima . Sukant palengva rata diodas prades mirgset - dacikas veikia ,jei nemirksi - neveikia . Stakeris 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti