stollas Paskelbta Kovo 14, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 Sveiki, domina naudotoju atsiliepimai. Kaip pas sita bulbasa visi SRC padaryti? Galvoju imti, nes reikalingi tokie arkliai ir kaina pamanoma.
romelis Paskelbta Kovo 14, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 Normalus traktorius jei domina paskambink tel.868582011 naudoju 5 sezona
Biesas Paskelbta Kovo 14, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 Aš jo neturiu. Bet esu forume tokią pat temą sukūręs. Ten visokių nuomonių yra. Bet svariausius argumentus suradau rusų forume. 90 proc. Nuomonė labai neigiama. Beje rusų rinkai jie būna surenkami gal keturiose vietose. Geriausi laikomi BY rinkimo. Toks vienas atsiliepimas strigo. Sako nusipirkome ir lyg normalus jis atrodė. Bet vėliau atsiradęs Valmet 8xxx netik jo darbus dirbo bet dar ir jį patį iš šlapių vietų tampė. Mano asmenine nuomone, jei jau ūkiui prisireikia tokio dydžio technikos, tai už panašią sumą vakaruose gali surasti su tikra rida labai neprastą traktorių.
Egida Paskelbta Kovo 14, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 Tai jeigu tokie arkliai reikalingi,vadinasi turi ir ką dirbti.O toki traktoriu nupirkes gali laiko nelikti dirbti,nes reiks ta bulbaša taisyt.
Biesas Paskelbta Kovo 14, 2015 Pranešti Paskelbta Kovo 14, 2015 http://www.fermer.ru/forum/selskokhozyaistvennay-129 va čia kur rašiau. pasiskaitinėk. neskau, kad tai labai blogas traktorius. Nes žinai kaip rusas dirba su technika ir kai kurie su juo apdirba per sezoną po 400 ha. tai blogu nepavadinsi. Juolab kad ten juos renka visos rusijos patvoriuose. Jis tikrai nemanau, kad yra blogas. Bet ir tikriausiai ne pats geriausias pasirinkimas. beje pernai Džeirimtos serviso atstova sper parodą sakė, kad optimaliausias modelis 952.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti