Jump to content

manitou hidro problema


pritchudas

Recommended Posts

Sveiki, gal atsiras zmoniu,kurie numano, del ko galetu pas mane nefunkcionuoti valdymas taip,kaip noretusi... Zodziu, keliant,stumiant teleskopa, kitaip tariant tuomet,kai cilindrai isstumiami-veikia kaip ir neblogai,bet kai strele nuleidziama,sutraukiama ar uzverciamas kausas zemyn, kitaip tariant cilindrai sutraukiami- variklis pridusta,sukiai sumazeja, o visa veiksma atlieka su tam tikra pauze. To pasekoje negalima kauso"papurtyti". Gal kas turit minciu,kas galetu buti? Voztuvai? Ir ar galima kazka padaryti,aciu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Labas.Del variklio dusinimo,tai gali but,kad reikia sukalibruot variklio darba ir siurblio voztuvo darba.Tikriausiai pas tave per daug atidaro voztuva,ant per mazu variklio apsuku ir dusta motoras.O del to ,kad darant kelias funkcijas,tik normaliai viskas veikia,tai gali but,kad valdymo modulis jau durniuoja.Jie stovi du desineje puseje,vienas valdo streles isstumima-sutraukima,kitas jei naudoji kazkokius griebtuvus rolonams ar panasiai. Jei nenaudoji griebtuvu pajungimo sekciju esanciu priekyje streles,gali pabandyt apkeisti moduliu fyskes vietomis. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

O man nuo vakar pradejo varykli uzgesinet (730-120ls) , uzgesta netiketai is niekur nieko . Kuriant labai sunkiai suka , palaukus apie 20 minuciu uzsikuria be problemu bet padirbus kokias pora minuciu vel tas pats. Ar negali but cia kazkas susije su hidro voztuvais ar hidro siurbliu ? Ir siaip pries uzgesima pajunti , kad varyklis dust pradeda , apsuku nebeima ir uzgesta.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tą prasme iš niekur ieko pradeda gesti? ar judinant vairalazdę,kuomet judini strėlę pradeda gesinti variklį? As svarstau apie diagnostiką, berots 150LT-1h+2,5LT/km. čia tokias paslaugas intrac siulo. Kažin ar veiksminga ta diagnostika? pamatys jie, kur yra bėda? gal kas kvietė?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nemanau, kad visi anglų kalbą supranta, o sužinit norėjau ne vienas aš, todel ir parašėme i LT foruma, ne į užsienio, nemanot?šį straipsnį jau seniai mačiau,skaičiau, bet įdomu ar kažkas turėjo tokią pačią problemą, kaip tvarkė ir kiek atsiėjo dabar jau euriukų.

P.s AČIŪ dekingasis

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

šiaip aš nusivyliau manitou. Tarkim tas generatoriaus dirželis, ten taip durnai padaryta, kad ... bet radau sprendimą,kaip sutvarkyti. Dažnai atsiranda garsas toks, kaip traškesys, barškėjimas, o ten yra dirželio daužymasis i kompensuojamą škyvą. Jis stovi apačioj(iš apačios gerai matosi) bėda tame, kad diržas neliečia jo, o kai variklis dirba, gavus krūvio diržas pradeda šokinėti ir daužytis. sprendimas: tekinti apie 1cm didesnio diametro škyvą ir imontuoti toje vietoje. o dėl visų vožtuvų tai nemanau, kad verta pačiam rankas kišti. manau reikia padaryti diagnostiką, bus viskas daug aiškiau, matys ir slėgį sistemos ir visą kitą negerumą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...