Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

pas mumis 35 nepriklausomai nuo atstumo, ar dirvos. Suka su nauaj john deere technika. pernai ir tie patys, tai rulonai superiniai

O vezimas kiek pas jus? As tai po 5 vezu :) jei lievas kiemas ar atstumas virs 5 km tai ir po 6 :)

Paskelbta

o man vat idomu kiek gaunasi sieno rulonu is ha jei zole vidutine. Pas mum uz sieno rulona ima 15lt. Tai idomu butu panasiai pasiskaiciuoti kiek viso gausis :) nes planuoju uzasakyti kad susuktu nes sakem krauti jau atsibodo :)

Paskelbta
Šiemo iš hektaro 15-20 rulonų išeina, kai žolės normaliai. Aš po 6 Lt presuoju ir tai kai kurie akis drasko :icon-evil:

As imu po 6 tai ka galiu pasakyt niekas nesiskundzia na jei maziau zoles daugiau vazinejimo ir jei laukas duobetas ir t.t tai kartais tenka nulupti ir po 9 lt uz rulona. Pas viena veikeja presavau tai nuplesiau presui pricepa ir kardana sulenkiau :icon-evil:

Paskelbta
Šiemo iš hektaro 15-20 rulonų išeina, kai žolės normaliai. Aš po 6 Lt presuoju ir tai kai kurie akis drasko :icon-evil:

varyk pas mus :lol::lol:

su vienu snekejau, suko 8ha, vienas ha 120lt. presas naujas, spaudzia tipo ciki.

sakiau reiks rudeni ir presa pirkt, tik neismastau koki,

rulonini ar kitkini..... paklausa yra ir tam ir tam :lol::lol:

Paskelbta

su vienu snekejau, suko 8ha, vienas ha 120lt. presas naujas, spaudzia tipo ciki.

Jeri yra galimybe pirk abu presus :D

Paskelbta

Jei už ha 120 Lt, o išeina 20 rulonų, tai po 6 Lt ir gaunasi. Nieko geriau nepasiūlai :)

Paskelbta

Jei už ha 120 Lt, o išeina 20 rulonų, tai po 6 Lt ir gaunasi. Nieko geriau nepasiūlai :)

man suko su rusisku, vienas rulonas 9lt.....

nieks daugiau neturi, tai plesia. ir rulonai pamazinti. motinai 50 aru susuko, 13 rulonu gavosi.....

Paskelbta

o vat idomu kokie presai geriausi nes kaip skaiciau skelbimuose tai bugninis, tai grandininis, tai dirzinis. Kokie kiekvieno pliusai ir minusai, kuriu eksploatacija paprastesne ir pigesne?

na jei kokie 15rul/ha ir kokie ~6ha, tai matematika paprasta 15*15*6= 1350LTL :( oho kokia suma :( , kaip cia dabar sumastyt :)

Paskelbta

mes iš Birštono sukam po 35 i plėvelę ir po 15 be plėvelės. pakrašti Alytaus rajono daznai sukam, uz atvaziavima neimam, susirenkam kad visai dienai i ta vieta vaziuot ir susukam

presas Claas rollant 255 UNIWRAP jau treti metai darom sienaini, niekas nesiskundzia

tel. 861586651

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...