Jump to content

NMA patikros


Jaras

Recommended Posts

Gal nepastebėjau, bet niekur neradau nei vieno atsiliepimo apie NMA patikras. Negi visiem, kuriuos šiemet tikrino, nekilo jokių problemų ar klausimų. Kiek teko girdėti, kad patikros metu dėl vieno gyvulio tenka atsakyti į 20 klausimų. Ir tie klausimai yra dėl kiekvieno galvijo atskirai. Jeigu bandoje yra tarkim 20 galvijų, tai bus 400 klausimų. Gal tai netiesa, kad niekur neradau pasisakymų šia tema.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Siemet atsiunte laiska ,jiems kazkodel nepatiko kad 40% padidejo deklaruoti plotai lyginant su praeitais metais. Nusiunciau zemes nuosavybes, nuomos sutartis, dar pridejau produkcijos ir galviju pardavimo dokumentus ir matyt tiko viskas,- ismokas gavau. Pernai gyvulius tikrino du kartus, tiksliau deklaruotus mesinius galvijus, reikejo parodyti gyvulius, sutikrino numerius ir pateikti gz formas, pasus sutikrino ir viso gero, klausimu jokiu nebuvo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Šiemet ir aš pateikinėjau nuomos sutartis ir nuosavybės dokumentus dėl dvigubai padidėjusio ploto palyginus su pernai. Atsakymo iš NMA negavau, bet ir išmokų negavau :) Laukuose vieną patikrą atliko be manęs, papildomai pateikti nieko neprašė, o sistemoje deklaracijoje rastus neatitikimus uždarė.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...