ukdavidas Paskelbta Gruodžio 18, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2014 ieškau smulkiu seklu barstykles, galvoju akėjant pasėli i terpti dobilus, gal kas turit kokiu minčiu
vigintas Paskelbta Gruodžio 18, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2014 nusipirkau tokia pavasari bandysiu
ukdavidas Paskelbta Gruodžio 18, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2014 o idomu is kur pirkai kokia kaina, bandyciau ir as pasidomet nes man irgi pavasariui reikia turiu 9m akečias
viktorass Paskelbta Gruodžio 18, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2014 ieškau smulkiu seklu barstykles, galvoju akėjant pasėli i terpti dobilus, gal kas turit kokiu minčiu Yra barstyklės ir sėjamosios tai du skirtingi dalykai, barstyklėje tai sukasi toks mažiukas diskiukas kaip ant trašu barstytuvo, o sėjamojoje jau su ventiliatorium per šlangus paduodama sėkla, neaišku kokios ieškai.
ukdavidas Paskelbta Gruodžio 18, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 18, 2014 tai ir sakau kad ieskau barstykles, nes sejamaja su slangem naudoju ant skutiko, o cia noriu dabar barstykles kad galeciau isberti sekla padrikai i rugius iki 9m plocio i nuaketi lauka vienu vaziavimu
vigintas Paskelbta Gruodžio 19, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2014 Pas mane angliska su disku seja iki20m plocio priklausomai nuoseklu svorio.reguliuojasi issejimo norma
ukdavidas Paskelbta Gruodžio 19, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2014 Brangiai kainavo domintu ir mane tiksliai norma beria
ukdavidas Paskelbta Gruodžio 19, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 19, 2014 Nu kaina kurkas patrauklesne
vigintas Paskelbta Gruodžio 20, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 20, 2014 Tai koks pavadinimas? EWANS andPEARCE
ukdavidas Paskelbta Gruodžio 21, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 21, 2014 čia parsisiuntei ar kas parvežė?, norėčiau ir aš bet su anglu kalba nedraugauju
laurisdr Paskelbta Gruodžio 26, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 26, 2014 Idomu ar kultivatorius itrauktu tas smulkias sėklas ražienoje?
ukdavidas Paskelbta Gruodžio 27, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2014 pavasari galima barstyti i paseli su eko akeciomis prabrauki ir dobilai rudeni ojojoj kokie uzauga, o tu turejai omeny apie zaliai trasai iseti, asnaudoju ant skutiko su slangem parasaciausiai
laurisdr Paskelbta Gruodžio 27, 2014 Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2014 Jei turėčiau diskini skutika, viskas butu paprasta, todėl klausiu ar imanomą sėklas žaliai trąšai iterpti su kultivatoriumi?
ukdavidas Paskelbta Gruodžio 27, 2014 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 27, 2014 Dobilus sudoroji rudeni ar palieki kitiem metam augti? nesu bandes bet rudeni velai aparciau, nes dobilai su lyg kelenais esu mates užauga net sugula
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti