Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

92m. kabina ir prietaisai panašiai kaip 108 nuo 90m. Šiaip dar mačiau mažai dirbusį NH tx už 200000, bet ten gali reikt pobūgnį remontuot nes panašu kad jis akmenioką pagavęs buvo. Bet šiaip jis iš naujų modelių, pilnas kompas. Šiaip jai ką domintų kombainai (įvairių modelių) rašykit man į privatą kokio modelio norit ir bandysim paieškot. Pavyzdžiui aš sau nusipirkau idealią Laverdą 3790 :)

Paskelbta
92m. kabina ir prietaisai panašiai kaip 108 nuo 90m. Šiaip dar mačiau mažai dirbusį NH tx už 200000, bet ten gali reikt pobūgnį remontuot nes panašu kad jis akmenioką pagavęs buvo. Bet šiaip jis iš naujų modelių, pilnas kompas. Šiaip jai ką domintų kombainai (įvairių modelių) rašykit man į privatą kokio modelio norit ir bandysim paieškot. Pavyzdžiui aš sau nusipirkau idealią Laverdą 3790 :)
o kiek mokejai už savo laverda
  • po 3 savaičių...
Guest vaidas_c
Paskelbta

na ka Tau galiu patart ... - pirk ir dirbk o je nesiseks tai remontuok ir tobulink ka nors :D As asmeniskai tai labai skeptiskai vertinu CLASS kombainus nes ju mazgai ir konstrukcija mechanizmu nedaug kuo skiriasi nuo NIVOS :icon-wink: turiu galvoje kad ten skyvu ir visokiu grandiniu tikrai netruksta . Vieoj Taves ziureciau i NEW HOLLAND'a :)

Paskelbta

Nors Claas turi tikrai daug diržų ir šiaip jis ten įdomiai vietom sukonstruotas, bet dauguma žinovų kaip susitarę tvirtina, kad remontas jų gan paprastas, ko negali pasakyt apie NH. Beje aš ZDariui siūliau tikrai gerą CS 116. Kiek ha žadi su juo kult?

Paskelbta
Danijoj mačiau žiauriai gera Commandor 116 cs. Našumas iki 35 t per valandą. 6,7m pjaunamoji, 308 AG. Žiauriai geras, 125000 lt galiu paklaust ar dar yra. Turiu foto.
+

Tai gal parodyk ta kombaina nes ir as planuoju siem metam pirkt

Paskelbta
Danijoj mačiau žiauriai gera Commandor 116 cs. Našumas iki 35 t per valandą. 6,7m pjaunamoji, 308 AG. Žiauriai geras, 125000 lt galiu paklaust ar dar yra. Turiu foto.
+

Tai gal parodyk ta kombaina nes ir as planuoju siem metam pirkt

Na aisku kad nesutikciau.

Paskelbta
žadu,apie 450ha

na as turiu 106 dominatoriu jau pora metu ir jokiu problemu nebuvo o nukuliu po 300 ha. tad manyciau pirk ta 116 nepasigailesi. pvz megoms tai buna silpna vieta kratikliu asis kuri kainuoja apie 12000 lt

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...