Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

teko dirbt kelis metus su 7130 1994 gamybos magnumu. Nupirkom su ~8000 motovalandu išdirbiu, kai pardavėm, buvo apie 11000. Rimtesnių gedimų nebuvo, teko porą šlangų pakeist, padangas... Šiaip neblogas traktorius, tik patogumo trūksta, ypač gazo pedalas

Paskelbta

siandien isitaisiau is makaciolos, gaila vardo nezinau, tai vadinsiu nik neimu, ant gazo pedalo uzdetas maza sveleriuko gabalas ant pacios virsunes, tai man labai patiko patogu, sakiau reiks ir beleriui idet, siaip kolkas nieko, ziuresiu kas bus kai laukuose gaus pasireiksti

Paskelbta

jasno, siai paveluota info, bet vistiek aciu, kita karta zinosiu :D beja, galines dar visai neblogos, nu ir priekines da tarnaus, tiek to darbo pas mane, be to dabar dar ir padargus reiks pasikeisti, jobtvm.... :D:D

Paskelbta

aisku, pas mane siai ziema buvo is tyruliu atvaziaves toks ukininkas su renault espace tipo purkstuvo pirkti, tai paliko 100 lt :D rankpinigiu ir dingo, nu tai ka nors skausma nuskandinau, matyt zmogus kol grizo namo persigalvojo :D

Paskelbta

gal kas zino ka reiskia mygtukas shutdown overide, na suprantu, kad kazkoks tai uzgesinimo valdymas, bet ka tai reiskia paprasta zmoniu kalba snekant

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...