Jump to content

Jumz vairo stiprintuvo siurbliukas


Zipasi

Recommended Posts

Sveiki. iskylo problema su siurbliu "Насос НШ 14" nusipirkom kuris yra kairysis kai ji perdaryti i dešini ? gal kas susidures? nes kiek ieskojau internete tai niekaip nerandu. arba kas gali paaiskinti ? nes neiseina mums rebuoksni istumia slegis ir visas tepalas i varikli patenka. :icon-question::icon-eek:

beje kalbama abie jumz trakturiu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

bet ant jo parasyta kad jis kairysis? nereikia ji perdaryneti? mes jokiu gumyciu neisiminejom. tik vidurius tos naujus perstatem kita puse viskas nauja .
plius reikia nesumaisyti buna spaudimo angoje skylute .per ja siurblys uzsisandarina su plokstelem.ten yra trikampe gumyte ar panasi ja palikot ant siurbimo puses :icon-cool:
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

mes jau ji gal 10 kart perinkom tai db neaisku kaip buvo pradzioje :D o skyluciu tai nera tik ta visa vidu galima isimti :)
Paaiskinsiu smulkiau tepala suvaro i karteri todel kad salnikas velenelio neisgali sulaikyti to spaudimo kuri sukelia siurblys darbineje ertmeje nes kai spaudimas susikelia jis aplink krumplius viduje tas ivores prispaudzia -kada jus apkeitet vietom gavosi kad po spaudimu atsiduria salnikas jis ir neatlaiko butu atskirai tie 6-10 nr pazymetu jas pakaktu perdeti i kita vieta
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

a jau mazdaug supratau tai ten apacioje reikia padaryti taip kad butu uzdatyros tos apatines skyles kad spaudimas eitu i apacia i isejima o ne pro sonus ir ta salnika. reikes ryt bandyt.
Reikia ivaldyti jo veikima tada lengviau ji suprasti ... ten visos skylutes reikalingos :icon-cool: schema kur apibraukiau raudonai ...sukimo krypti nesumaisykit...apatini dangteli apsukit ..kaip sakiau nepaciupinejus sunku isburti ten reikia kur tos skylutes ateina spaudimo uzsandarinimui ..info nerandu apie si butent .

post-9775-141521836395_thumb.gif

post-9775-141521836398_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveikas , "Augunstas" , nuostabus pavasario rytas , tiesa :) .Mano nuomone , "šuo pakastas" - priekiniam siurblio dangtely .
Sveiki ponas ..Wydai.. Pas mus ..pasmurno i oblacno ... :icon-cool: del siurblio : manau atvirksciai turetu buti -cia turetu buti isejimas tai yra slegine puse ir tie dangteliu trikampukai turetu uzdengti skylute trikampa dabar gaunasi kad jis sukelia slegi jum po salniku ir ji pramusa ..1 dangteli paliekam taip kaip yra korpusa kaip guli -istraukiam krumpiaracius ir perstatom i kita vieta kaip foto .. jus ten teisingai supratot tie trikampukai turi uzdengti ta pacia puse kur spaudimas o ne isiurbimas

post-9775-141521836677_thumb.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki. aciu uz patarimus mazdaug supratau. eisime sianden bandysime rinkti taip kaip pasakete. :eusa-shifty: tikiuosi iseis :)

Turetu iseit , bet atkreipk demesy i tas yvores (aliuminio) , ir ju ispjovas dangtuku atzvilgiu , man rodos tas turi reiksmes , manau , kad sandarinimo gumyte (jei pagal foto ziuret) , eina per kanaliuka , tas ner gut .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...