Jump to content

ar yra budas patikrinti?


alkapone

Recommended Posts

Pagal kebulo numery galima atsekt tik tiek kiek buvo servisai daryti pas dilery. Na kol naujas kaskiek visi priversti tai atlikti pas atstovą. O veliau jau nuo savininko priklauso kur ir ką daro su savo technika. Dar būdas yra daugmaž ziurint į tech stovy dažų nusisveitima padangų stovy, dylancios detales ar orginalios dar, dirzai, skriemuoliai. Bet tai nėra tokios formules kad paskaičiuoti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tiesa sakant nezinau kaip del zemes ukio technikos. ir juo lab kaip lietuvoje tie reikalai vyksta. bet uzsieny tai imanoma automobiliams visai nesunkiai gali suzinot istorija bet ir tik jei servisai daryti oficeliai bet gali uz paildoma mokesty pagal automobilio registracijos numery suzinot jo rida ir ar buvo draudiminis yvykis. rida buna technikines apziuros lapuose. bet su savaeige sudetingiau manau tas reikalas.

siulau pasiuziurek koks kombainas modelis ir kiek jie deklaruoja valandu isdirby ne moto jei tai naujesnis, susirask toky paty kas turi gal net cia forume. ir palyginsi atitinkamu mazgu stovy o jei su panasiu isdirbiu...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...