Jump to content

Plieninė stogo danga


algis123

Recommended Posts

  • po 1 mėnesio...
Sveiki, reikia skubios pagalbos, tiksliau reikalingas STR kuris nusako reikalavimus plieninei stogo dangai (atsparumas aplinkos poveikiui), nes per dvi vasaras plienine stogo danga iš rudos Ral 8017 pasidare neatpažystamos spalvos, o siek tiek patrynus ypatingai tepa.

Kokio čia gamintojo skarda, koks dengimas, ar turi kokybės sertifikatą, kas dengė ir tt.? Tada gal ką ir pakomentuosim.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Statybininkai vargu ar atsakys ,paprasyk kas tau ja pardave Lt patvirtinta nechigienos kokybes sertifikato kopija ir duok teisman gamintoja ,jai nesutiks pakeisti dangos o taip pat kopensuoti darbu ir moralinius patirtus nuostolius .Jai pardavejas tokiu poperiu neturi ir danga isiveze is kokiu Lenku ar Kinu t.t. ir nepasirupino poperiais ,tai pardaveja teisman o ir dar pareiskima i vartotoju teisiu ir kokibes inspekcija paduok. Kitas tarkim reikalas jai pirkai belekur, nekondicine ar su gamybiniu broku ,bet pigiau .Tokiu budu patarimas susitaikiti su tuom ,ka turi Sekmes :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 metų...

Aš taip pat ieškau kokią stogo dangą dėtis, renkuosi tarp bitumo ir skardos. Šiuo metu kažkaip linkstu prie bitumo- teko vasarą pavėsinei stogą dėt, tai visai nesunkiai ir be sugadinimų patys susidėjom ~40kvadratų. Skardos vengčiau dėl triukšmingumo ir dėl to,kad sunkiau apdirbama. Galvoju mestis katepal, nes šitą ir pavėsinei naudojom, bet tik ~pusmetis tepraėjo, tai kažko ypatingo nėra ir dar negalima tikėtis.. Gal kas bandę ir matę kas su bitumu atsitinka per ~5-10 metų?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...