Jump to content

Atlantica. Nutritech System


krucius

Recommended Posts

Nauja Tema Apie Atlantica Siulomus Produktus.

Mano klausimas butu toksai, Gal Kas Bandet kvieciams kokybinius rodiklius pakelti su florone? kiek puciat, su kiek vandens ir kada ?

nuo kada su florone gali pakelt kokybinius rodiklius :eusa-think: ar as kazko nesupratau,kaip augimo reguliatoriu naudojau kvietrugiuose :eusa-think:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Reiks pabandyt hektara koki 0.3 papust neuzilgo, ir palygint su 20kg karbamido bei kur nieko nepusta. pazesim kas bus.

ka cia nusisneki, florone kaip augimo reguliatorius atseit pastorina stieba gal kazkiek patrumpina, rapsams skatina sakojimasi bet reikia naudoti kol mazi. o dabar -pinigai i dausas. yra toks produktas kitos firmos GUMI 20 tai aiskino kad pridejus prie iprastos karbamido normos po 0.5 ltr tikrai bus ekstriniai. pats dar nebandziau, nezinau

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Galiu pasakyti tik tiek, kad reklama kvailėja ir naglėja visose sferose. Kai paklausai tai visur tik tikrais stebūklais prekiaujama. Tik šast kaip burtų lazdele ir iš pašariako extra. :lol:

Pačiam pirkėjui reikia sugebėti atsirinkti kas tiesa o kas melas.

pastebejau toki dalyka,kad kuo pirkejas daugiau ispruses agronomijoj, tuo visokius burtus ir siulo, tenka stebeti kaip "" ritos ir antaninos" siulo stebuklus ir pasakoja ju efekta ir kaip zmones susizaveja jais tiki ir perka, tikedamiesi stebuklo, nebukaip naivuoliais jie tik naudojasi musu pernyksciu geru derliumi, o dabar mato,kad kainos krenta derliai ir nerekordiniai nusimato, tai imasi krastunumu,kad tik parduoti savo produktus. :eusa-snooty:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...