Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
O kas prasideda su tom pavarom?:)

nelaiko. ganėtinai silpnai jos padarytos ir nepritaikytos,kad frontalinis būtų, draugas buvo uždėjęs kai 3 kart ratą priekinį nulaužė greit permontavo ant MTZ. tai tiek.

Paskelbta

Matai, noriu fermoje laikyti palaidus mesinius, o mezimui reik traktoriaus su frontaliniu, mtz nei vienas neivaziuoja, deutzas taip pat, o mtz 320 per slobnas tokiems darbams, yra ir sorakas, tas lenda i ferma, bet matau kas is to:D

Paskelbta
Matai, noriu fermoje laikyti palaidus mesinius, o mezimui reik traktoriaus su frontaliniu, mtz nei vienas neivaziuoja, deutzas taip pat, o mtz 320 per slobnas tokiems darbams, yra ir sorakas, tas lenda i ferma, bet matau kas is to:D

Mėžimui gali konstruot ant galinės pakabos.

Vietoj centrinės trauklės hidro cilindrą ir dirbi.

Paskelbta

ne tai montuori gali, tik reikia nepersistenkti su svoriais kuriuos kilnosi :)

Paskelbta

As neseniai tik uzsidejau frontalini ant t40. Ir traktoriu ir frontalini pirkau tam paciam tikslui su kitais nelendu i tvarta. Kas del to ,kad ten kazkas sulus tai buvau pas zmogu kuris turi toki varianta, tai buvo patenkintas traktoriu ir bedu dideliu sake neturejo. Frontalini pirkau deveta lygtais quike ar kaip ten :D .

Paskelbta
As neseniai tik uzsidejau frontalini ant t40. Ir traktoriu ir frontalini pirkau tam paciam tikslui su kitais nelendu i tvarta. Kas del to ,kad ten kazkas sulus tai buvau pas zmogu kuris turi toki varianta, tai buvo patenkintas traktoriu ir bedu dideliu sake neturejo. Frontalini pirkau deveta lygtais quike ar kaip ten :D .

nu aš tik pasakiau, kad mano pažįstamam, tai daug problemų buvo kai ant sorakėlio užsidėjo frontą ir tiek. Nesakau, kad neina dirbt :)

Paskelbta

nu aš tik pasakiau, kad mano pažįstamam, tai daug problemų buvo kai ant sorakėlio užsidėjo frontą ir tiek. Nesakau, kad neina dirbt :)

tas sorakelis draugo dvitiltis buvo?

Paskelbta

Gal geli imesti foto, butulabai idomu:) o tavo dvitiltis?:)

Paskelbta

Jo dvitiltis, aisku traktorius traktoriui nelygu, su vienu gali bruzit kiek nori nieko neatsitiks o kito gali nespet taisyt. Nuotrauku siuo metu tai neturiu ryt jei nepamirsiu tai nufotkinsiu.

Paskelbta

tas sorakelis draugo dvitiltis buvo?

taip dvitiltis :)

Paskelbta

Be to turbut kiti ir grezia is paskutiniuju per jega ta traktoriu:) vlr kaune parodoje buvau, tai apziurejau tym atrodo vadinasi traktoriai, tai 50 ag 55+pvm +10 dar uz frontalini, kuris keli 800kg, o uz t40 man atrodo dar zemesnis:)

• po 2 savaičių...
  • po 10 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...