Jump to content

pifas

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Alytus

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

pifas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, noreciau paklausti. Jeigu ganyklas tresciau kas 32 skystomis trasomis ar nenudegintu zoles. Butu purskema su inzektoriniais purkstukais.
  2. pifas

    Pavasario darbai

    Sveiki, pernai sejau tiesiai i issalusius zieminius kviecius visai gerai isisejo,bet ant puse tonos maziau kuliau lyginant kur buvai kultivatorium pradirbes.
  3. Sveiki, gal zinot ar yra viesai skelbiama informacija kiek ukiu 2015m gavo mazaja ir kiek didziaja paramas is valdu modernizavimo?
  4. pifas

    T-40

    as taip pat nupjoviau ir padejau i lentyna, kai reikes darbinio prisivirinsiu.
  5. Sveiki, gal kas gali papasakot apie siuos traktorius kanors?
  6. pifas

    T-40

    Sveiki, gal zinot kaip pakeisti sankabos isminama pagrindiny guoly? Traktoriu praskyriau, bet nelabai suprantu kaip nuo to velenelio kur su slicais numaut ir sakute atkabint nuo to guolio.
  7. pifas

    zieminis rapsas

    Sveiki, siemet pirma kart sejau ziemini rapsa, noreciau paklaust, kada jus pursket rapsa nuo pabiru su pantera? Man sake kad kai bus 2-4 lapeliai, bet dar vietomis sudyge normaliai net daugiau tu lapu, o kaikur ant molio ar kalnu dar tik pradeda lyst. Ar nieko blogo kad nupurksiu veliau kai jau bus vietomis ir daugiau tu lapeliu suzele?
  8. Pas mane tas pat buvo su pusantru metu angusu, tai ryte atejes i tvarta vos spejau papjaut bo jau nesikele.
  9. pifas

    Mėsinė galvininkystė

    Sveiki, sitoj srity esu da naujokas ir iskilo toks klausimas man. Siuo metu laukuose ganosi apie 30 galviju zindenes su teliukais, visi buliukai ir telyciukes pavasariniai ir ziemos galo. Pries pora menesiu isgaiso viena telyciuke, nei sirgo ji, neika, tiesiog per keleta dienu uzsibaige. Dar veterinaras leisdamas jei vaistus sake, galejo uzjodyt ja buliukai.O vakar pastebejau,kad buliukai apstoja kita telyciuke ir vel prie jos lenda ta net atsigula ir nesikelia, o jie neatstoja. Isvedziau telycia su karve i kita garda ir kolkas atskirai palaikysiu.Norejau paklaust ar jus atskiret telyciukes nuo buliuku kai jiem buna mazdauk po puse metu ar visi kartu taip ir buna?
  10. pifas

    frontalinis t40

    jau su isbandziau kelt, tai trasu maisa500kg pakelia
  11. pifas

    frontalinis t40

    Jo dvitiltis, aisku traktorius traktoriui nelygu, su vienu gali bruzit kiek nori nieko neatsitiks o kito gali nespet taisyt. Nuotrauku siuo metu tai neturiu ryt jei nepamirsiu tai nufotkinsiu.
  12. pifas

    frontalinis t40

    As neseniai tik uzsidejau frontalini ant t40. Ir traktoriu ir frontalini pirkau tam paciam tikslui su kitais nelendu i tvarta. Kas del to ,kad ten kazkas sulus tai buvau pas zmogu kuris turi toki varianta, tai buvo patenkintas traktoriu ir bedu dideliu sake neturejo. Frontalini pirkau deveta lygtais quike ar kaip ten .
  13. Pas mane pastatytos dvi vonios, viena tvarte kita lauke aptvare. Is sulinio prileidziu su slanga ir jie atsigeria. Vandens zinau mazdauk kiek jos isgeria, kad ant nakties neliktu ir daug neprisaltu. Kartais kai labai salta atnesu ir uzpilu pora kibiru karsto vandens,kad vanduo siltesnis butu, o slanga kad nesusaltu iskilnoju ir nelieka joj vandens.Visam sitam sunkiam darbui uztenka 15min. dienos laiko
  14. o kaip manot kas geriau pirkt uz mazdaug 45000lt ar naujesnis belarusas ar koks fordas senesnis.Darbai daugiausia su frontaliniu ir priekabas tampyt.
×
×
  • Create New...