Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Tai va, sugalvojau kad reikėtų mums visiems susipažinti. Kalbam kalbam, bet nežinom su kuo kalbam :) Siūlau dėti čia savo foto su triušiais, taip ir susipažinsim:)

Mano vardas Renata. Štai čia aš ir mano Tigrė :)

post-11540-141521818524_thumb.jpg

• Atsakymai 125
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Paskelbta
Tai va, sugalvojau kad reikėtų mums visiems susipažinti. Kalbam kalbam, bet nežinom su kuo kalbam :) Siūlau dėti čia savo foto su triušiais, taip ir susipažinsim:)

Mano vardas Renata. Štai čia aš ir mano Tigrė :)

Abi merginos gražios :icon-smile: Kol kiti kaupia drąsą o gal puošiasi nuotraukoms, prisistatau. Neringa. Triušius auginu nuo 2012m birželio. Savo malonumui :icon-smile:

Kadangi čia dedasi nenormalūs dalykai - bet kas rašo pagal tavo vardą, nutariau nuotraukas išimti.

Paskelbta

Super! Šaunuolės kad nepabūgot, labai gražus Aika tavo triušiukas :) Ilgaausis :)

na ka, laukiame vyriško kvapo šioj temelėj. Drąsiau dramblį, drąsiau dramblį :lol::lol::lol:

Paskelbta
Super! Šaunuolės kad nepabūgot, labai gražus Aika tavo triušiukas :) Ilgaausis :)

na ka, laukiame vyriško kvapo šioj temelėj. Drąsiau dramblį, drąsiau dramblį :lol::lol::lol:

Ne tik triusis grazus :):lol::lol::lol:

Reiks man pasifotkint ir su ryziku :lol:

Paskelbta
Labas vakaras, triušininkas esu ne naujas ir jūsų visus komentarus skaičiau apie metus, bet tik dabar prabilau :) Turiu gražių triušių, tai ryt nuotraukas ikelsiu.

malonu kad gretos dideja, laukzim nuotraukyciu :D

Paskelbta
Labas vakaras, triušininkas esu ne naujas ir jūsų visus komentarus skaičiau apie metus, bet tik dabar prabilau :) Turiu gražių triušių, tai ryt nuotraukas ikelsiu.

Su triusiais ar be? :lol:

Paskelbta

Su triusiais ar be? :lol:

a ciau jau kaip kas norit :lol::lol::lol::lol:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...