Jump to content

Agromas TK 30-50


Recommended Posts

Tu jau antra tema sukuri tuo paciu klausimu. Nu neturi cia nieks agromashu, neturi. Didzioji dauguma meldziasi :bow-blue: vieninteliam ir nepakartojamam Pupsikui T25 Nuostabiajam. Net neaisku kodel :icon-eek: Pagrindinis situ maldininku deklaruojamas privalumas - atsarginiu daliu gausybes ragas. Pupsiko detaliu metosi kiekvienam kaime ir kiekvienas kaimo gyventojas, bent karta ikises pirsta i tepala, sugeba prikelt numirusi Pupsika antram, treciam o kai kada ir sestam gyvenimui. Jei Pupsikas prisikelia tik kelioms savaitems, jis iskeliauja i skelbiu, autoplius, autogida ar panasius puslapius ir suranda ten eilini maldininka. Vualia, ratas uzsidaro. Jei nori pirmus metus ne dirbti, o susipazinti su traktoriaus anatomija ir fiziologija, isigyk Pupsika.

O dabar rimtai: pinigu, panasu, turi, todel pirk nauja, abiem tiltais varoma, 25 Ag ir daugiau traktoriuka. Pagal tavo planuojamus darbus ar belarusas, ar ukrainietis, ar kinietis tau tiks. Vaziuosi ir vargo nematysi. Nereiks galvot, kur koki salnika ar dantrati gaut. Uzsikuri ir varai sniego valyt. Naujiems ir garantija buna, ir gedimo tikimybe zymiai mazesne.

O apie atsipirkima neverta net galvot. Kastuva pirkdamas juk negalvoji, kada jis tau atsipirks. Neprofesionaliam naudojimui perkami irankiai ir technika niekada netsiperka. Juos perki palengvinti savo buiciai. Nesiupeliuosi gi sniego 1.5 km? Nors fiziskai tai imanoma. Sekmes pasirinkime.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Gerą postilę Mauzai sukūrei :eusa-clap: Kai kam matyt tepaluots rankos ir numušti nagai jau įaugę genuose :D

Dėl tų agromashų nesu tikras bet man rodos net 2 stovi ogmios centre Vilniuje prie norfos, jau keli metai naudoja sniegui valyti, vasarą dulkes kelti ir pan., ArtūrasD matau iš vln, tai gali privažiuoti ir pašnekėti su jais

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...