Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

čia rašė apie džipus visą gyvenimą važinėjau su džipais,pirma niva,neduok dieve jei reikėdavo kur toliau važiuoti,po to 18 metų uazas,tai nors slogos neturėjau,po to trooper,važiuot gerai bet kaip rudyje rėmai tai net garaže girdisi,po to nisan patrol 2.8 dešimt metu atvažinėjau,na ir nieko netaisiau ir pardaviau,buvo autonominis,tai bėdu ir žiemą neturėdavau,galiu patarti tik tiek kuo galingesnis variklis ir 6 cilindrų ,aišku normalus tai atsibos juo važiuoti ,rėmai cinkuoti,net ir po sparnais cinkuota,bet rudyti mėgsta,dabar norėčiau tik tajotos džipo,o kitų aš džipais nelabai pasitikiu,aš 91 mpatrolu pravažiavau o ir buvo pravažiuota apie 200.000tuks tai dar 300.000tūks ir net tepalo nerijo,bet dabar naujesni turiu draugų nebetokie,o ir kainos :)

• po 2 mėnesių...
  • po 1 metų...
Paskelbta
britva-dalykas.....

draugelis su suzuki buvo atvares, 1300cm 176ag.... dalykas, tik istikst greit gali.

Greit ištikšt tai čia gerai, blogai kai lėtai ir skausmingai... :lol::icon-mrgreen:

Ir dar, žiūriu važinėjimas džipais darosi lietuvių trečia religija, o gal ir antra, nes su kaše nebekas šiais laikais... :lol:

Paskelbta

Joo vieni baikeriai, kiti britvininkai , treti ralystai na o traktorystai praktiskai visi :icon-wink: . O va kas su muzika ? Sia ziema nutariau ivaldyti saksa, taipsakant ir jauniste prisiminsiu ir igudziai gal sugris :icon-rolleyes:

Paskelbta
as neperseniausiai muzikos mokykla baigiau ant klarneto tai retkarciais tikrai smagu pagrot :):P

Prieš beveik 20 metų ir aš "atpyliau" penkerius metus muzikos mokykloje su klarnetu. Truputį gaila, bet prieš dešimtį metelių klarnetą pardaviau. O teisingai kvėpuoti ir po šiai dienai neišmokau... :icon-redface:

Paskelbta

Aš irgi mėgstu groti, labiausiai tai žmonai ant nervų. :lol: Išgaunu labai aukštas natas ir neapsakomai malonų ausiai tembrą. :lol: Kaip sakot, gal varyt į „Lietuvos talentus“. :icon-question::D

Paskelbta

su kvepavimu pas mane viskas tvarkoi tik budavo kad neina su koja tai pripratau ir su koja isvis nebemusu .tik drapox reiktu paskubeti kad dar gautum vip bilieta i finala :icon-ugeek::eusa-clap::eusa-clap::eusa-dance::P

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...