Jump to content

Žvejyba elektra


Taduks

Recommended Posts

Sveiki, kolegos.:) Susidūriau su problema. Turiu prie pirtelės tvenkinuką, kuriame yra plačiakakčių,amūrų, karosų ir t.t. Ir prieš tai visas žiemas amūrai ir plačiakakčiai išdūsdavo, nors ir eketes pjoviau, ir deguonį leidau ir t.t. nieks nepadėjo, pakalbėjau su specialistais, sako išsigaudyk rudenį. Va čia ir didžiausia problema,kad nėra kaip pagaut, statėm tinklus, bučiukus, nardžiau su šautuvu ir t.t. jokių rezultatų, liko vienintelis būdas, su elektra.:) Nes gaila palikt, keturius žuvys, po 5-7kg. Tai va, gal kas netyčia esat susidūrę su žvejybą elektra ir galit pasidalint patarimais kaip ten ką daryt.:) Arba žinot dar kažkokių būdų PVZ: dinamitas ir panašiai.:D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Ispumpuok vandeni ;)

Be šansų, tiek vandens šiemet,kiek nėra dar buvę niekad, net pavasarį.:)

kodel be sansu isinuomoji benzinini siurbli su gaisrine slanga ir viskas. Vasara kolega norejo tvenkinuko slaitus performuot tai 6 aru balos vandens lygis per para krito 1.5m. O jei ir vandens liks tai apsirengsi chemzaschyta ir dviese braidiniu surinksi zuvi.

Kitu atveju pirk orapute su difuzoriumi ir problemu su bet kokia zuvim nekils.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nesupyk bet visiskai kvailam reikia buti kad savo tvenkinyje elektra pajungtum. Juk zuvys gave elektros nebevaisingos palieka 5-6 m tai tikrai. tai ar verta del keliu dideliu zuvu atsisakyti visos tvenkinio faunos ir floros visiems metams? geriau buk kantrus uzmetes meskere. Kaip tau dar liezuvis apsivercia apie tokius dalykus kalbeti? :icon-evil:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...