Jump to content

Taduks

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Taduks pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. Galės į "Ūkininkas ieško žmonos" eit.
  2. Kadangi aš iš to krašto kuriame yra Žemtiekimas, ir vos,kad ne kiekvieną dieną reikia jame lankytis su kažkokiais reikalais, tai galiu tikrai pasakyti,kad vadybininkai yra Lopai. Norėjom pirkt traktorių, ne vieną, pasirinkom žemtiekima, vistiek kraštiečiai ir traktoriai neblogi, bet susikalbėt neišėjo, ir taip gavosi,kad dabar paimėm jau 5-ta JD, kai vietoj to būtumėm ėme penkis Deuth Fahr. Išvada: Vadyba dirba gerai.)
  3. kad pigu tai faktas, bet turbūt netenkina žmogaus kokybė. pats tai pasirinkau dinapolį... Nepatenkintas Dinapoliu? Klausiu nes turim gerokai gyvenimo mačiusią PTS-13 ir galvojam varyt į Dinapolį, perdarymuj, tai būtų gerai sužinot atsiliepimus jeigu kas esat darę.
  4. Ir šiaip,jeigu kažkas žadat pirkt Umega, tai siūlyčiau išpradžių pasidomėt kokią kainą siūlo Konekesko ir tik tada kreiptis į gamyklą. Nes mūsų atveju buvo toks varijantas, kad Konekesko pilniausios komplektacijos priekabą pasiūlė už tokią kainą, kokią gamykloj būtumėm paėmę tokia pat priekabą, bet visiškai pliką.
  5. Su antorčiais ar be ir kaip pas SPC-20 padarytas tentas, nes Strongos ir WF tai verčiant nebutina suvinot? Su. Tentas susivynioja į šoną ir verčiant nereikia jo suvyniot.
  6. Koki modeli išsirinkot? Umega SPC 20. Super priekaba, pritaikyta Lietuviškoms perkrovoms ir Lietuviškiems keliams.)
  7. Teko pačiam neperseniausiai rinktis priekabą. Apvažinėjom ir apžiūrėjom turbūt visas Lietuvoj parduodamas priekabas. Ir visgi išsirinkom Umegos. Pfu pfu pfu kolkas jokių problemų.
  8. Antras varijantas,manau idealiausiai tiktų. Su tokiu kult ir kult šimtą metų tokius plotus ir dar su nemažu rezervu į priekį.
  9. Pats 10metų su Claasu kūliau, tai rekomenduočiau būten jį. Aišku, už tokią kainą, kažkokio stebuklo nenusipirksi,bet paieškojus kažką rastum. Paskaičiau čia atiliepimus, tai nelabai suprantu kur jūs tas detales perkat,kad jum kosmosa jos kainuoja. Pilna tų detalių ir šrotuose ir naujų, ir visai ne kosminėmis kainomis. Ir remontas gan paprastas ir priežiūra, ir valdymas, taip,kad pradedančiajam manau pats tas.
  10. Taduks

    Žvejyba elektra

    Be šansų, tiek vandens šiemet,kiek nėra dar buvę niekad, net pavasarį.
  11. Sveiki, kolegos. Susidūriau su problema. Turiu prie pirtelės tvenkinuką, kuriame yra plačiakakčių,amūrų, karosų ir t.t. Ir prieš tai visas žiemas amūrai ir plačiakakčiai išdūsdavo, nors ir eketes pjoviau, ir deguonį leidau ir t.t. nieks nepadėjo, pakalbėjau su specialistais, sako išsigaudyk rudenį. Va čia ir didžiausia problema,kad nėra kaip pagaut, statėm tinklus, bučiukus, nardžiau su šautuvu ir t.t. jokių rezultatų, liko vienintelis būdas, su elektra. Nes gaila palikt, keturius žuvys, po 5-7kg. Tai va, gal kas netyčia esat susidūrę su žvejybą elektra ir galit pasidalint patarimais kaip ten ką daryt. Arba žinot dar kažkokių būdų PVZ: dinamitas ir panašiai.
  12. Taduks

    šienapjoves

    Yra tam reikaluj Belarusas.
  13. Žalias šitam reikale esu, bet jau bresta reikalas, kokie skirtumai, kodel vertetu isigyt toki ar kitoki, turiu galvoi EZ 250 ir Leica Dar tiesa ar šitie reikalai rememi Europos? Pats naudoju Leica, tai natūralu,kad rekomenduočiau ją. Nes kaina nėra jau tokia ir didelė, o kokybė tikrai atitinka kaina. Ir visai gerai ji atlieka savo darbą, jokių problemų kaip sakant.
  14. gal galima aiskiau http://www.pgmtechnika.lt/?pg=6〈=1&menu_id=21 Pirkom ir mes iš čia lėktuvines ant PTS, amžinos padangos, greičiau gal rėmas supus. Ir šiaip PGM gerų pasiūlymų padangoms yra.
  15. Dabar 3700+pvm, bandžiau ikelt adresa kur yra nurodytos kainos bet nepavyko. Nelabai ir atpigę kaip žiūriu. Na,bet daiktas vertas tų pinigų, nebeisivaizduoju kaip dirbt reikėtų be jo.
×
×
  • Create New...