Taduks Paskelbta Lapkričio 9, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2012 Sveiki, kolegos. Nupirkom naują CX 6080. Gal kasnors turi panašų ir galit pasidalint savo džiaugsmais ir vargais?
Sarunce1 Paskelbta Lapkričio 9, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2012 turiu toki pat si sezona atkuliau, geras kombainiukas
Taduks Paskelbta Lapkričio 9, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2012 turiu toki pat si sezona atkuliau, getas kombainiukas Kiek daugmaž nukuli per dieną, tarkim kviečių? Naujas pas tave?
Sarunce1 Paskelbta Lapkričio 9, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2012 na sis sezona turejau tik dvi normalias dienas kada galejau nuo ryto iki vakaro pakult. Jeigu snekant tonom tai kvieciu buvom virs simto tonu per diena nukule, bet su transportu pas mane dar reikalas neissprestas tai vis tekdavo pastoviniuot 5-10 min ir issipilimas stovint, o hektarai ivairiai nuo 12ha 8-9t/ha kvieciuose iki 17-18ha mieziuose (vietomis pagule) su rapsais kulimas sunkokai ejosi kisosi daznokai tai 10-12ha vidutiniskai, bet galima is jo ir daugiau isspaust patirties truksta, rapsa isvis pirmasyk patys kulem visalaika pries tai samdydavom. Pirkom nauja.
Taduks Paskelbta Lapkričio 9, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2012 na sis sezona turejau tik dvi normalias dienas kada galejau nuo ryto iki vakaro pakult. Jeigu snekant tonom tai kvieciu buvom virs simto tonu per diena nukule, bet su transportu pas mane dar reikalas neissprestas tai vis tekdavo pastoviniuot 5-10 min ir issipilimas stovint, o hektarai ivairiai nuo 12ha 8-9t/ha kvieciuose iki 17-18ha mieziuose (vietomis pagule) su rapsais kulimas sunkokai ejosi kisosi daznokai tai 10-12ha vidutiniskai, bet galima is jo ir daugiau isspaust patirties truksta, rapsa isvis pirmasyk patys kulem visalaika pries tai samdydavom. Pirkom nauja. Nu kai pas mane kraštuose tokių kviečių derlių net sapnuot niekas neapnuoja,tai turėtumėm daugiau nubarškint.) Kažka panašaus ir vadybininkai pasakojo apie tokius plotus. Aišku naujas,tai problemų dar jokių neturėjo būt, bet gal yra kokių niuansų į kuriuos reikėtų atkreipt dėmesį?
Sarunce1 Paskelbta Lapkričio 9, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 9, 2012 bedu jokiu neturejau, buvo toks variantas, jog is bunkerio per ne iki galo priversta dangti(dugne kur prie variklio leidzia prieit) rapsas siekt tiek byrejo ir tiesiai ant bugno dirzo, o tas alieju is to rapso spaude ir kompas pastoviai klaida mete, jog dirzas prasisuka tai kol dasilo kame cia kampas...
karolyys Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 bedu jokiu neturejau, buvo toks variantas, jog is bunkerio per ne iki galo priversta dangti(dugne kur prie variklio leidzia prieit) rapsas siekt tiek byrejo ir tiesiai ant bugno dirzo, o tas alieju is to rapso spaude ir kompas pastoviai klaida mete, jog dirzas prasisuka tai kol dasilo kame cia kampas... Kiek nukuli tu su juo per sezoną ?
Sarunce1 Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 turiu viena sezona. 150ha simet kulem, kaip siems metams kombainiukas pats tas
Taduks Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 turiu viena sezona. 150ha simet kulem, kaip siems metams kombainiukas pats tas O koks kederis pas tave? Ir kokiu greičiu kuli?
karolyys Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 turiu viena sezona. 150ha simet kulem, kaip siems metams kombainiukas pats tas tai normaliai tu čia sukiesi jei ant tokio ploto, tokį pirkinuką išgali paimt, be to kiek kainavo jis tau?
vyttas Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 turiu viena sezona. 150ha simet kulem, kaip siems metams kombainiukas pats tasTAI LABAI MAŽAI kaip tokiam kombainui vienas pažystamas kulia 200 ha su tc 5050 ir spėja net tokiais metais kaip šie
Edvis Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Kulti ir laiku nusikulti - du skirtingi dalykai.
vyttas Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Kulti ir laiku nusikulti - du skirtingi dalykai. patikėk jis nusikulia laiku, jei šiemet spėjo laiku tai nemanau kad yra problemų su jo našumu tiesiog jį reikia išnaudot, o jei jau apsimoka pirkt cx 6080 ant 150 ha, tai ka aš žinau šiaip ant 150 ha pirkčiau maximum tc 5070, kad turėčiau rezerva
dirmukas Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Kulti ir laiku nusikulti - du skirtingi dalykai. patikėk jis nusikulia laiku, jei šiemet spėjo laiku tai nemanau kad yra problemų su jo našumu tiesiog jį reikia išnaudot, o jei jau apsimoka pirkt cx 6080 ant 150 ha, tai ka aš žinau šiaip ant 150 ha pirkčiau maximum tc 5070, kad turėčiau rezerva matyt labai geros perspektyvos plėstis yra, todėl su LABAI dideliu rezervu pasiėmė kombainą
grudasss Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Kombainas niekada nebus per didelis. Tą rezervą nebūtina panaikinti plečiant ha skaičių. Laiku nukulti geros kokybės ( o dar jeigu ir sausi) javai irgi duoda papildomą pelną.
Taduks Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 10, 2012 Kulti ir laiku nusikulti - du skirtingi dalykai. Teisingai pasakyta. Šiaip mes irgi kuldavom ir apsikuldavom su seneliu Clasu, bet tai užtrukdavo tikrai ilgai, dar neduok dieve jei sugenda... O kai pas mane augalininkystė - daržininkstė ir visi darbai super suglausti,tai gyvent toj kombaino kabinoj visai nesinori. Tai mes va irgi ėmėm 6080 nors vadybininkai kraipė pirštu ir sakė,kad užtektų ir 50 serijos. Aš geriau kai geri orai su galingesniu kombainu atvažiuosiu, greitai, kokybiškai nusikulsiu ir likusį laiką geriau prie jūros su alaus bokalu pagulėsiu, nei,kad su mažesniu kombainu vargt.
tadasjo Paskelbta Lapkričio 11, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 11, 2012 Kulti ir laiku nusikulti - du skirtingi dalykai. Teisingai pasakyta. Šiaip mes irgi kuldavom ir apsikuldavom su seneliu Clasu, bet tai užtrukdavo tikrai ilgai, dar neduok dieve jei sugenda... O kai pas mane augalininkystė - daržininkstė ir visi darbai super suglausti,tai gyvent toj kombaino kabinoj visai nesinori. Tai mes va irgi ėmėm 6080 nors vadybininkai kraipė pirštu ir sakė,kad užtektų ir 50 serijos. Aš geriau kai geri orai su galingesniu kombainu atvažiuosiu, greitai, kokybiškai nusikulsiu ir likusį laiką geriau prie jūros su alaus bokalu pagulėsiu, nei,kad su mažesniu kombainu vargt. na jei leidzia finansines galimybes taip daryt tai kodel gi ne manau. seip as ir uz geriau didesni kombaina nei kad tik tik pagal turima plota. kiek sumokejot uz si kombaina?
Taduks Paskelbta Lapkričio 11, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 11, 2012 Kulti ir laiku nusikulti - du skirtingi dalykai. Teisingai pasakyta. Šiaip mes irgi kuldavom ir apsikuldavom su seneliu Clasu, bet tai užtrukdavo tikrai ilgai, dar neduok dieve jei sugenda... O kai pas mane augalininkystė - daržininkstė ir visi darbai super suglausti,tai gyvent toj kombaino kabinoj visai nesinori. Tai mes va irgi ėmėm 6080 nors vadybininkai kraipė pirštu ir sakė,kad užtektų ir 50 serijos. Aš geriau kai geri orai su galingesniu kombainu atvažiuosiu, greitai, kokybiškai nusikulsiu ir likusį laiką geriau prie jūros su alaus bokalu pagulėsiu, nei,kad su mažesniu kombainu vargt. na jei leidzia finansines galimybes taip daryt tai kodel gi ne manau. seip as ir uz geriau didesni kombaina nei kad tik tik pagal turima plota. kiek sumokejot uz si kombaina? Su tuo kombainu buvo taip. Ūkininkas užsisakė 6090 o vadybininkai padare klaida ir atvežė 6080, žmogus nesutiko, ir jie turėjo daryt dar vieną užsakymą ir atvežt tokį kokio reikia. Tai žodžiu tas kombainas yra 2011 gamybos ir stovėjes metus, šiektiek nukūles per kažkokia lauko dieną ar pan. Tai va, už jį palikom 430000 lt.
oso Paskelbta Lapkričio 12, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2012 ir + pvm ? jei galima kas dar papildomai įdėta? kokia komplektacija ir iš kokios firmos ?
Sarunce1 Paskelbta Lapkričio 12, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2012 as uz savo sumokejau 530t+pvm 6metru vario kederis, 150ha plotui tikrai ne perdidelis buvo dirbam dviese deka kombaino pirmi metai zieminis rapsas rugpjucio 20 buvo baigtas seti, be to visos zemes ariamos ir t.t. kiekvienam ukiui savo, kas tinka vienam netinka kitam
Taduks Paskelbta Lapkričio 12, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 12, 2012 ir + pvm ?jei galima kas dar papildomai įdėta? kokia komplektacija ir iš kokios firmos ? Jo, +PVM. 6m. kederis, bet ne vario, rapso stalas. Kad standartinė ta komplektacija, jokių ten didelių stebuklų pridėta nėra. Iš Audrokestos ėmėm.
Jaunasis Paskelbta Gruodžio 7, 2012 Pranešti Paskelbta Gruodžio 7, 2012 paskaitai pasvajoji apie nauja ir dziaugiesi su senuoju ta pati ar daugiau padarydamas
stauga Paskelbta Gruodžio 13, 2012 Pranešti Paskelbta Gruodžio 13, 2012 na sis sezona turejau tik dvi normalias dienas kada galejau nuo ryto iki vakaro pakult. Jeigu snekant tonom tai kvieciu buvom virs simto tonu per diena nukule, bet su transportu pas mane dar reikalas neissprestas tai vis tekdavo pastoviniuot 5-10 min ir issipilimas stovint, o hektarai ivairiai nuo 12ha 8-9t/ha kvieciuose iki 17-18ha mieziuose (vietomis pagule) su rapsais kulimas sunkokai ejosi kisosi daznokai tai 10-12ha vidutiniskai, bet galima is jo ir daugiau isspaust patirties truksta, rapsa isvis pirmasyk patys kulem visalaika pries tai samdydavom. Pirkom nauja. Su tiek arklių plius dar naujų kažkaip mažokokai tiek tonų, vertėtų pasistengti
Sarunce1 Paskelbta Gruodžio 13, 2012 Pranešti Paskelbta Gruodžio 13, 2012 na kitais metais gal geriau seksis, bus transporto problema isspresta
stauga Paskelbta Gruodžio 14, 2012 Pranešti Paskelbta Gruodžio 14, 2012 na kitais metais gal geriau seksis, bus transporto problema isspresta Pas mane su transportu irgi nekas bet su mažiau ag padarau 100-130 tonų priklausomai nuo derlingumo:)
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti