volviukas Paskelbta Spalio 27, 2012 Pranešti Paskelbta Spalio 27, 2012 Kas galit pasakyti, kodėl pradėjo kompresijos neišjungti svirtelės. Jos buvo ištrauktos ir galiukai restauruoti. Po remonto išvis neišjungia. Ar galėjo kažkaip kėliklio apatinis kaušelis kažkaip pasisukti? Net nežinau ka galvoti.
volviukas Paskelbta Spalio 27, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Spalio 27, 2012 Peržiūrėjau pora knygų. Vienoj radau schema paskirstymo velenelio su kelikliais, o kitoje traukučių. bet kaip ir kur turi remtis traukės neradau. Man suprantama į apatinio kaušelio apačia, bet kodėl atrestauravus visai neina išjunkti?
Rikis Paskelbta Spalio 28, 2012 Pranešti Paskelbta Spalio 28, 2012 kartais nesureguliavai voztuvu istraukta dekompresinio rankenele?
Zemaitukass Paskelbta Spalio 29, 2012 Pranešti Paskelbta Spalio 29, 2012 pas mane jis pastoviai pucia ora ir nieko baisaus
varatokas Paskelbta Spalio 29, 2012 Pranešti Paskelbta Spalio 29, 2012 pas mane jis pastoviai pucia ora ir nieko baisausnereikejo privalgyt raugintu kopustu tai JIS uztai ir pucia
Zemaitukass Paskelbta Spalio 29, 2012 Pranešti Paskelbta Spalio 29, 2012 kokiu raugintu.jis negenda,tiesiog gali veikit,net isjungejo nereikia tiems triperiams.mtz 80 tai reikia isjungti
varatokas Paskelbta Spalio 29, 2012 Pranešti Paskelbta Spalio 29, 2012 kokiu raugintu.jis negenda,tiesiog gali veikit,net isjungejo nereikia tiems triperiams.mtz 80 tai reikia isjungtigrybauji konkreciai
profas Paskelbta Spalio 29, 2012 Pranešti Paskelbta Spalio 29, 2012 reikia reguliuoti voztuvus, zinau is patirties, nes po restauracijos zemiau nusileido stangutes ir neatidaro voztuvu
volviukas Paskelbta Lapkričio 2, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 2, 2012 Taip ir buvo, voštuvų tarpeliai buvo dideli. žmogus pats reguliavosi ir nelabai pavyko. o db viskas ok. Ačiū Riki
virgiuskun Paskelbta Lapkričio 3, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 3, 2012 Taip ir buvo, voštuvų tarpeliai buvo dideli. žmogus pats reguliavosi ir nelabai pavyko. o db viskas ok. Ačiū Riki O tai ka reikia restauruot,ar stangeles kur voztuvus kilnoja,ar kur sonia yra varstelis tas svirteles(kalbu apie t-25).
Misla Paskelbta Lapkričio 3, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 3, 2012 reikia reguliuoti voztuvus, zinau is patirties, nes po restauracijos zemiau nusileido stangutes ir neatidaro voztuvu Tai ka jus restauravot?
volviukas Paskelbta Lapkričio 4, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 4, 2012 pažymejau raudona spalva
Kazas50 Paskelbta Lapkričio 5, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 5, 2012 pažymejau raudona spalva pas mane T- 25 irgi neišjungia. Išėmus svirtelestik truputi užapvaliya, turėtų kelt, bet nekelia . Artėja šalčiai tai be išjungimo prastai, kas dar ten gali būti, vožtuvus susireguliuoju, rezultato nėr.
volviukas Paskelbta Lapkričio 5, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Lapkričio 5, 2012 pažymejau raudona spalva pas mane T- 25 irgi neišjungia. Išėmus svirtelestik truputi užapvaliya, turėtų kelt, bet nekelia . Artėja šalčiai tai be išjungimo prastai, kas dar ten gali būti, vožtuvus susireguliuoju, rezultato nėr. Tai va tas apvalus viska ir daro. Aš daugiau neišmasčiau variantų. tu išsiimk, su svarke dėk taška, apšlifuok ir turi būti gerai. pas mano t-25 pilnai išjungia taip padarius. o kaimynas su t-40 nemokėjo gerai vožduvų reaguliuoti, todėl taip jam ir pasidarė.
Kazas50 Paskelbta Lapkričio 8, 2012 Pranešti Paskelbta Lapkričio 8, 2012 pažymejau raudona spalva pas mane T- 25 irgi neišjungia. Išėmus svirtelestik truputi užapvaliya, turėtų kelt, bet nekelia . Artėja šalčiai tai be išjungimo prastai, kas dar ten gali būti, vožtuvus susireguliuoju, rezultato nėr. Tai va tas apvalus viska ir daro. Aš daugiau neišmasčiau variantų. tu išsiimk, su svarke dėk taška, apšlifuok ir turi būti gerai. pas mano t-25 pilnai išjungia taip padarius. o kaimynas su t-40 nemokėjo gerai vožduvų reaguliuoti, todėl taip jam ir pasidarė. nu bet ten nėr ka restauruot, 0,2 mm kraštelis nudilęs. Nemanau kad uždėjus taška ir vėl nušlifavus atsiras dekompresija. Vėl reguliavau vožtuvus, tas pats truputi kelia bet neatidaro pilnai. Dar toks klausimas ant VMT 2 kartus galima pakliut, ir vienu atveju tarpas apie 6 mm, o kitame VMT yra 0,3 mm. Ar taip ir turi būt.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti