Jump to content

profas

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

profas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. bendiksas pasibaige. 45 lt litagroj i vel veiks. jei maziukas starteris.
  2. man yra buve kai dingo pavaros, tai buvo issiskleide dantraciai kur trys kuginiai i kruva sueina, truko saiba kur dantracius suspaudz i kruva. su jais ir reversas junginejas.
  3. nieko, apart kai kuriu ne tokiu jau esminiu patobulinimu ir pagrazinimu
  4. kadangi neleidzia kai kurios modelius ivezti del euro tarsos, tai iveza kaip tipo remontuotus kas dar neuzdrausta.
  5. bandyk isvalyti tepalo filtra kuris stovi tepalo bake.
  6. nusuktas kardanas kur eina is dezes i galine pavara.du kardanai su kniedem yra sujungti tarp ju stabdziu bugnas dedas.nutrauke kniedes, sukniedysi su dvylikinem kniedem i problema baigsis
  7. imk siurbli ir vezk patikrint, mano kaimynui panasei buvo, tai liga buvo plunzeriuose.tuo paciu gali ir forsunkes nuvezt patikrint, blogiau nebus.
  8. gali buti sliauziklei isdile, man taip yra, tai prilaikau kai apkrauta kad neismestu.
  9. reikia reguliuoti voztuvus, zinau is patirties, nes po restauracijos zemiau nusileido stangutes ir neatidaro voztuvu
  10. reguliuok trauke, man taip buvo kai savaji pirkau, neisijungdavo, cerskedavo dantraciai. tai pareguliavo traukute, db viskas ok jau treti metai.
  11. magnetini, jei nezinai tai ta mazaja dali kur ant starterio virsaus jungias laidai. gali but ir angliukai, man katinui taip buvo, isardziau, inkara ir angliukus nuvaliau ir atsigavo.
  12. ziurek kazkas cia tau su pravodke, kazkur kazkas nesijungia.mano tai suka. tik pakurt kol tepalu ir antifrizo nepasildau neinas. o taip tai suka gerai, akumai dvi kalades po 125 treti metai jau. ir starteris cekiskas.
  13. jei kai kurei buvai oro sklende uzdares, jeigu nauji akuma ir viskas gerai junges turejo sukt.
  14. gerai perziurek laidus kurie jungias prie starterio ir mases, taip gali buti, kad magnetinio kontaktai yra apsinese arba apsale, jei pakliuvo dregmes. pabanyk kurt iskart prie starterio. man buvo toks atvejis, tai nesijunge laidas spyneleje.
×
×
  • Create New...