Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Jo uz tokia kaina iseis tik lenkiskas naujas. O su juo vargo vakariene, su viena ranka pulta minkysi, o su kita prakaita nuo kaktos valysies. Aisku jei darbo nedauk, tai kodel ir ne? Mano nuomone koks naudotas kvernelandas daugiau naudos duotu.

Paskelbta

Veikia jis tikrai gerai as gi du metus dirbau su juo ir nieko nebuvo nutike tik pernai nepamaciau tai davikli kur skaiciuoja kiek kartu apvynioja nulauziau tai bet cia nieko tokio uzsakiau ir turginiai parveze 50 Lt. kainavo su visu laidu, na ir dar pirstas kur fiksuoja sukimo stala buvo nuluzes tai istekinau kita irgi nuluzo, dara is pusasio istekinau ir viskas visa sezona laiko ir matyt laikys

Paskelbta
Veikia jis tikrai gerai as gi du metus dirbau su juo ir nieko nebuvo nutike tik pernai nepamaciau tai davikli kur skaiciuoja kiek kartu apvynioja nulauziau tai bet cia nieko tokio uzsakiau ir turginiai parveze 50 Lt. kainavo su visu laidu, na ir dar pirstas kur fiksuoja sukimo stala buvo nuluzes tai istekinau kita irgi nuluzo, dara is pusasio istekinau ir viskas visa sezona laiko ir matyt laikys

O kokios firmos ir markės pas tave :icon-question:

Paskelbta

pas mane metal-fack Z-237, dabar marke maciau Z-561 as du metus sukau viskas OK jei kam reikia parduodu atiduosiu uz 10000 Lt. tvarkingas, As Claas 255 UNIWRAP nusipirkau tai nereikalingas anas dabar

Paskelbta

Parama ribota :icon-cry:,ūkis nedidelis,tai aš irgi į lenkiškus dairausi :lol: Tik firmos neišsirinkau.Girdėjau kad kaimynai ruošiasi pirkti lenkiškus presus ir vyniotuvus,tai šią vasarą pamatysiu kaip seksis.

Nežinau ar žinai šią nuorodą,gal pravers:

www.sipma.pl

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...