Pienmėgys Paskelbta Gruodžio 2, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 2, 2012 Ne monokalio, o monokalcio... Neduočiau, jis labai rūgština... Dikalcio ar trikalcio fosfatas geriau.. O jei kalkakmenis miltai, bandykit juo apvelti grūdus... (grūdus sudrėkinat, apipilat kreida, išmaišot.).. Marūdna, bet geriau negu nieko... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dainiusa Paskelbta Gruodžio 2, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 2, 2012 jo, su grudais apsivelia gerai.O to fosfato duodi kiek gr.?Tai ir kalcio karbonato norma tada mazinti reik?Nes kalcio fosfate yra. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Gruodžio 2, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 2, 2012 Abiejų lesale turi būti apie 10 proc. Netoli aštuonių dalių - kalcio karbonatas, likę - trikalcio fosfatas... Jei kiaušinių nori daug - neužmiršk ir vit, D kartais... Tiesa, tų vitaminų vištoms reikia daugiau, ir B grupės ....bet tai problemai apie kurią mes kalbame čia - svarbiausias - D. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
azizas Paskelbta Gruodžio 2, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 2, 2012 as seriu vistas maisto atliekom ar ten yra d b vitaminu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Gruodžio 3, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 3, 2012 Šakės.... visuose augaliniuose riebaluose, jei jie nekaitinti, vitamino D pėdsakai yra.... Bet tik pėdsakai.. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
azizas Paskelbta Gruodžio 3, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 3, 2012 o kodel sakes Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
azizas Paskelbta Gruodžio 3, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 3, 2012 ar maisto atliekos blogai Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Gruodžio 3, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Gruodžio 3, 2012 O klaustuką padėti ranka nekyla??? Vien tik atliekos - nieko gero... Neaišku, nei ko, nei kiek juose yra.. Juk nesimaitiname vien bulvių lupenomis ir lašinių skūromis... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti