Jump to content

tepalinis radiatorius


tomas123

Recommended Posts

Klausimas pastatytas netinkamai :) kaip gali radiatorius, kuris turi atiduoti kuo daugiau šilumos, užstoti? Gi vieną motorą aušina abu. Kuris efektyvesnis jau kitas klausimas. Manau kad aliuminis geresnis. Pats pasistačiau tokį nes pas mane buvo pidisoko. Jis viengubas, o 80 jau dvigubas.

Tiesa pas mane nebėra kolonėlės, tad prieky padariau trigubą radiatorių: vandens, variklio tepalų ir hidraulio. Būtų gerai dar ir interkuleris prieky imest, bet gali ir nebetilpt..

Kad geriau aušintų galima ir 6 sparnų propelerį isidėt, dar draugelis perdarė ventiliatorių nuo bemso. Ten termo mova, isijungia kai pakaista. Žiemą labai gerai.

Aliumo radiatorių ir kitaiskų yra, spjauk ton pusėn, rusiškas ir tikslesnis (skylės prisukt) ir netoks taparnas. Kitaiskas dar ir mažesnis truputį, mat nusipirkau per žioplumą tokį. Vienintelė detalė kurios nepaklausiau ar kinietiška..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

turbina jau buvo ideta kai pirkom traktorius is danu atveztas ispradziu irgi galvojom kad kuras liesokas nuvezem specelistam patikrint patikrino pamatavo sake viskas gerai kuro norma padidinta 10-15procentu

okaip neapsigauti su tuo aliumininiu radiatoriu kad neikistu kitaisko gal ira kokie isskirtiniai bruozai rusisko nes visose parduotuvese pasako tiesa

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...