Donatas Paskelbta Vasario 27, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2007 kaip jums svetaines krovimo greitis dabar ??? Kai sedi tiek daug zmoniu vakare?? Norejau pasidometi, nes kai svetaine eina is mano kompo tai man greitai krauna, o kaip kitiems nezinau, ar galima su tokiu krovimo greiciu dar gyvent kitiems?
ricardaas Paskelbta Vasario 27, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2007 Na truputį suletėjo,bet kad daugiau diskutuojančių forumiečių atsirado tai džiugu ir tai su kaupu atperka truputį suletėjusį greitį
Donatas Paskelbta Vasario 27, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2007 aisku tada ok jei galima gyventi kol kas taip tai dar kentesim kai zmoniu dar padauges truputuka tada jau mastysiu i koki mokama serva kelti arba plana interneto didintis.
dn Paskelbta Vasario 27, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2007 as irgi del greicio nesiskundziu. kartais biski ilgiau masto, bet siaip tai nieko. sekmes donatui ir toliau priziuret foruma
Donatas Paskelbta Vasario 27, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2007 sekmes mano kompui ir toliau taip laikytis atlieka visus man reikalingus darbus ir dar svetaine ant jo sukas tfu tfu tfu
ricardaas Paskelbta Vasario 27, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2007 Tai sekmės kompui,o Donatui dar labiau Tikrai geras dalykas šitas forumas
Rimis Paskelbta Vasario 27, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2007 Taip, gerai kai gali kažko paklaust, ar patirtim pasidalyt.Ir kaip Donatui šovė į galvą tokia mintis
Donatas Paskelbta Vasario 27, 2007 Temos autorius Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2007 taip ir gavos pirkau domena www.pazintys.us bet man velavo del techniniu kliuciu sutvarkyti laukiau gal trys savaites pradejau skundus jiems rasyti, o jie tipo sako nepykit mums problemu buvo su tiekejais, kaip kompensacijai duosim dar viena papildoma domena koki noresit ir kaip tik susitikom su efrendu jis jau buvo kazka pradejes daryt foruma, bet ten uzsienietiskam forume, viskas angliskai ir t.t. o as paemiau ir sakau davai as padarysiu viska normaliai lietuviskai ir be jokiu uzsienietisku reklamu taigi ir sumastem www.zemesukis.com
Gunia Paskelbta Vasario 28, 2007 Pranešti Paskelbta Vasario 28, 2007 Viskas cia normalu, kol uz lango sniegas nera kur skubeti sukaupsim ziniu ir atejus pavasariui su naujom ziniom leksim i laukus. Aciu forumo kurejams
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti