TautvydasG Paskelbta Vasario 27, 2012 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2012 ką manote kukurūzų smulkintuvą POTTINGER mex-3, kokie atsiliepimai apie jį (gal kas turite)? Klausiu, nes pasitaikė vienas toks, o mūsų turimas mex-1 mažokas darosi mums.
dydziai Paskelbta Kovo 4, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 4, 2012 ką manote kukurūzų smulkintuvą POTTINGER mex-3, kokie atsiliepimai apie jį (gal kas turite)?Klausiu, nes pasitaikė vienas toks, o mūsų turimas mex-1 mažokas darosi mums. pirmas klausimas kiek ha augini kukuruza?
TautvydasG Paskelbta Kovo 15, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 15, 2012 Na mes auginam apie 1,5 ha, bet atsiradus didesniam smulkintuvui sėtum kokius 3ha. Tas smulkintuvo mažumas mums, tai kad jį kabinam prie vientilčio belaruso, o esant šlapesniam rudeniui patys suprantat kas darosi, nusipirkus didesnį smulkintuvą,kabintumėme jį ant fortschritto ir tada pamirštumėme visus pjovimo nepatogumus.
dydziai Paskelbta Kovo 16, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 16, 2012 Na mes auginam apie 1,5 ha, bet atsiradus didesniam smulkintuvui sėtum kokius 3ha.Tas smulkintuvo mažumas mums, tai kad jį kabinam prie vientilčio belaruso, o esant šlapesniam rudeniui patys suprantat kas darosi, nusipirkus didesnį smulkintuvą,kabintumėme jį ant fortschritto ir tada pamirštumėme visus pjovimo nepatogumus. kitas klausimas kiek kainnuoja tas potinger smulkintuvas? ir antras ar labai slapios zemes?
TautvydasG Paskelbta Kovo 16, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 16, 2012 Tą smulkintuvą radom lenkijoj ir už 3,5 tūks galima pajimt. O žemės tai kaip čia pasakius, kloniuos visko būna, nors kukurūzus sėjam palyginus geram plote. Žinai dzūkijos kalnai pliki, o kloniai pelkėja.
dydziai Paskelbta Kovo 17, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2012 nzn tada ka ir patart kad jis kainuoj tik 3,5tukst. asmeniskai as tai nepirkciau nes su juo kaip as isivaiduoju ir kiek esu mates nera darbo spartos. anksciau mes auginom po 10ha i metus smulkindavome su forstritu smulkintuvu. vezdavome (atstumas 10km i abu galus) tik 3traktorai tai per dvi dienas iveikdavom lengvai. o susmulkinimo kokybe tai kaip prisivedi peilius ir priespeili. jei tvarkingas forstritas tai per diena gali iveikt 10ha jei tik yra kas veza mase, nelygu koks kukuruzas jeigu aukstis 3metrai ir daugiau burbuoliu po 5 tai tada zinai nepaleksi.
TautvydasG Paskelbta Kovo 17, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 17, 2012 http://www.skelbiu.lt/skelbimai/new-holand-719-naudotas-1990m-prikabinamas-12325697.html O kaip tavo manymu šitas aparatas.
dydziai Paskelbta Kovo 18, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 18, 2012 http://www.skelbiu.lt/skelbimai/new-holand-719-naudotas-1990m-prikabinamas-12325697.htmlO kaip tavo manymu šitas aparatas. aparatas gal ir neblogas bet is kur tu jam daliu paimsi kai pabirs.. bereikalo nieks neparduoda jie visi dasirpe. kaina nemaza uztokia kaina gali jau paimt smulkintuvuva paieskojes(forstirta). pjausi minimum 4vagas iskart. na cia tavo pasirinkimas nesiulau kas tau geriau ta ir pirk. siaip as pats pasirinkau forstrita. noresi bet ka desi netik kukuruza zole smulkinsi zalia ar is baru rinksi kederius persikabini ir varai.
TautvydasG Paskelbta Kovo 18, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 18, 2012 Fortschrittui kiek girdėjau norint kukurūzą smulkint reikia dar vieną traiškymo volą kažkur įdėt (lenkai gamina), nes be jo lyg stambiai smulkina. Tiesa ar melas tai?
dydziai Paskelbta Kovo 19, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 19, 2012 Fortschrittui kiek girdėjau norint kukurūzą smulkint reikia dar vieną traiškymo volą kažkur įdėt (lenkai gamina), nes be jo lyg stambiai smulkina. Tiesa ar melas tai?
dydziai Paskelbta Kovo 19, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 19, 2012 nu ponaiti jeigu tu rasi ten vietos tai prasau galit det. siaip as smulkinau tik su 6peiliais ir tai normalai o su dvylika tai nera ka ir kalbet. vat tik sakyk kad dazniausiai buna pagrindinis bugnas smulkinimo nuardytas ir tik sesi peiliai palikti ir su peiliu stovais net isimti. dar kas buna kad dezes pavaru kur padavimo volus ir pjaunamaja suka buna nubaigtos buna palikta viena kokia pavaram ir iskabinta net trauke kur jungineja tuos du greicius.
TautvydasG Paskelbta Kovo 19, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 19, 2012 nu ponaiti jeigu tu rasi ten vietos tai prasau galit det. siaip as smulkinau tik su 6peiliais ir tai normalai o su dvylika tai nera ka ir kalbet. vat tik sakyk kad dazniausiai buna pagrindinis bugnas smulkinimo nuardytas ir tik sesi peiliai palikti ir su peiliu stovais net isimti. dar kas buna kad dezes pavaru kur padavimo volus ir pjaunamaja suka buna nubaigtos buna palikta viena kokia pavaram ir iskabinta net trauke kur jungineja tuos du greicius.
bikis Paskelbta Kovo 22, 2012 Pranešti Paskelbta Kovo 22, 2012 Sveiki gal galit padet man ieskau saku smulkintuvo ir kazkada ziuriu atogide imestas PORTINGER MEX-2 man atrodo, zodziu zmogus parases kad jis saku smulkintuvas ir kaina gera, jau buvau susigundes dar itarima sukele tai kad jis atrodo lyg ir vagai vienai pjaut, as jo paklausiau jis man atsake kad jis skirtas buvo zilviciam smulkint o jie vagose sodinami, na jau zadejau pirkt bet paskui kazkaip netycia pamaciau skelbima kad zmogus parduoda kukuruzu smulkintuva Portinger mex -1 ziuriu kad identiskas tik ten 2 ar 3, tai zodziu klausimas butu toks ar jie yra skirti tik kukuruzu smulkinimui ar ju tokiu buna skirtu ir medienos smulkinimui?
TautvydasG Paskelbta Kovo 24, 2012 Temos autorius Pranešti Paskelbta Kovo 24, 2012 Sveiki gal galit padet man ieskau saku smulkintuvo ir kazkada ziuriu atogide imestas PORTINGER MEX-2 man atrodo, zodziu zmogus parases kad jis saku smulkintuvas ir kaina gera, jau buvau susigundes dar itarima sukele tai kad jis atrodo lyg ir vagai vienai pjaut, as jo paklausiau jis man atsake kad jis skirtas buvo zilviciam smulkint o jie vagose sodinami, na jau zadejau pirkt bet paskui kazkaip netycia pamaciau skelbima kad zmogus parduoda kukuruzu smulkintuva Portinger mex -1 ziuriu kad identiskas tik ten 2 ar 3, tai zodziu klausimas butu toks ar jie yra skirti tik kukuruzu smulkinimui ar ju tokiu buna skirtu ir medienos smulkinimui? Na jei negaila, tai viską gali smulkint, peilius tik atitrauki ir turėtų eit.
Laisvas Paskelbta Liepos 10, 2012 Pranešti Paskelbta Liepos 10, 2012 Pradejau auginti kukuruza galvijams,reikalingas smulkintuvas.Neturiu patirties ka pirkti.forstrita sena, ar is vakaru parvezta prikabinma koki smulkintuva.Auginu apie 10ha,gal ateityje bus 15ha kukuruzo,ka patarsite ?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti