Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 13 valandų, tadasjo pranešimas:

215 ag ir sakai sunkiai 3 m? Kokios zemes pas tave? Kiek euriuku palikai?

Na, žemės ne iš lengvųjų. Bet šiemet labai sausa, gal normaliom salygom lengviau dirbs. Už visą komplektą 10 tukstantuku. Už skutika 6800 berods. 

Paskelbta
prieš 45 minutes , armins pranešimas:

Gal kas galite paaiskinti privalumus 4 eiliu noraginio skutiko pries 3 eiliu skutika?

4 ilgesnis, pralaidumas didesnis,  geriau persimaišo augalinės liekanos, mažiau galimybiu užkišt kokiom velėnom.

Paskelbta
prieš 26 minutes , viktorass pranešimas:

4 ilgesnis, pralaidumas didesnis,  geriau persimaišo augalinės liekanos, mažiau galimybiu užkišt kokiom velėnom.

man žiauriai patiko teranno gx prikabinamas

Paskelbta
prieš 5 minutes , ceck pranešimas:

man žiauriai patiko teranno gx prikabinamas

Kaip vienas is variantu svarstomas ir toks. Gal teko dirbti su tokiu? Idomu ar didelis jo pranasumas pries fx?

Paskelbta
prieš 1 minutę , armins pranešimas:

Kaip vienas is variantu svarstomas ir toks. Gal teko dirbti su tokiu? Idomu ar didelis jo pranasumas pries fx?

sako del kimšimo ir kad važiuokle per vidurį

Paskelbta
prieš 11 minutes , ceck pranešimas:

kockerling man kaip rolmako :) gal todel kad irgi melynas,dažymo kokybe tragiška,naujas o rudyt pradejes,tai kas bus po 5 metu?

Nu pas mane jau 6 metai lauke stovi, bet dar kaip naujas, kur čia matei ta nauja aprūdijusi.

Paskelbta
prieš 1 minutę , viktorass pranešimas:

Nu pas mane jau 6 metai lauke stovi, bet dar kaip naujas, kur čia matei ta nauja aprūdijusi.

pas ta kas prekiauja,velgi,gal man parudijes tau ne ;)

Paskelbta

Tai gal kazkas rinkotes noragini rimtesniu gamintoju ir galit ka patarti? Kolkas pamastymai apie karrata, terrano ir opusa. Bet opuso biski kaina didele. Zvalgomasi i 5 metrus, kabinsim prie mf 8732.

Paskelbta
prieš 2 minutes , armins pranešimas:

Tai gal kazkas rinkotes noragini rimtesniu gamintoju ir galit ka patarti? Kolkas pamastymai apie karrata, terrano ir opusa. Bet opuso biski kaina didele. Zvalgomasi i 5 metrus, kabinsim prie mf 8732.

jei kaina nesvarbi imčiau opusa

Paskelbta
prieš 6 minutes , armins pranešimas:

O tai kockerlingas nerimtas ar spalva nepatinka

Paskelbta
prieš 1 minutę , armins pranešimas:

Gali buti. Tik idomu ar ta hidraulika didelis privalumas pries spyruokles?

šeip privalumas,o ar didelis? nepadirbes-nežinosi

Paskelbta
prieš 9 minutes , armins pranešimas:

Ber ar vertas tas opusas +10000eur? Kazkaip nelabai susidures su kockerlingu.

Kockerlingo noragai išdėlioti  ne eilėmis kaip pas kitus bet šachmatine tvarka, kas dar labiau mažina užkimšimo galimybe ir gerina dirvožemio maišyma. Kas liečia darbini ploti tai jei žemės sunkesnės ir planuojama virš 20 cm dirbti tai 5 gal daugokai, šiaip jei žiūrėt kockerlinga tai ten jie turi toki qadro, ar panašiai vadinasi, modeli taijis yra berods 4,8 pločio išskleistoje darbinėje padėtyje, reikalui esant ji galima sulankstyt i transportine padėtį ir dirbti 3 metru pločiu.

Paskelbta

Bet sumoket tokius pinigus uz pabandyma ar tikrai reikalinga irgi nekyla ranka. Kas dirba su spyruoklinem apsaugom, yra del ju problemu? Pas mus zemes nera sunkios.

Jei nepatrauks, gi galima nuimt po kelis nagus?

Paskelbta
prieš 2 minutes , armins pranešimas:

Bet sumoket tokius pinigus uz pabandyma ar tikrai reikalinga irgi nekyla ranka. Kas dirba su spyruoklinem apsaugom, yra del ju problemu? Pas mus zemes nera sunkios.

Jei nepatrauks, gi galima nuimt po kelis nagus?

galima nuimt,šeip gerai ir spyruokle,apsauga sudirba gerai,tad ir sakau,jei shaibų yra gali pirkt opusa,jei ne tada kazka kita

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...