Jump to content

kercheris


Gintas

Recommended Posts

kas parekomenduotu kokibiska daikta uz padoria kaina ? kiniskus du jau suvarem per 8m o gal ir 10 jau :icon-rolleyes:

kaip tie mazieji kercheriu "ploviliai" ?

Nelabai ką čia ir prirekomenduosi . Visuose juose Kinietiškų detalių prikišta . Darbe profesonaliam trifaziui kercheriui jau keli antgaliai pirkti (dar gerai kad jų yra ) ir remontuot vežtas - kažkoks siurblio vožtuvas nueina (pas kaimynus tas pats) . Švogeris turi mažiuką kercherį . Irgi angalis nuėjo , bet jų atskirai nėra , o visas pistoletas su šlanga ne ką pigiau negu visas kercheris kainuoja . Darbe 2 stihliai po lentynom mėtosi - remontuot jau neapsimoka ... Pats einhelį turiu - mašiną ir keturatį plaunu , tai dar veikia ....Sakyčiau pirkt reiktų tokį , kuriems dalių yra . Labiausiai besidėvinti detalė - antgalis , svarbu būtų keičiamas , ir iškart kokius 2 atsarginius nusipirkt ...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

o ka darot kai mazas vandens kiekis is vandentiekio linijos , kartais truksta spaudimo ir plauna su pertraukiais , gal talpa kokia statot :eusa-think:
Pastatėm 8 kubų bačką , ją ir prisiurbt iž balos pigiau atsieina ... Paskui dar kitą problemą reikėjo spręst - plovyklai reikėjo lenkiško purkštuvo filtrus pastatyt ....
Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pats naudoju stil re 162..mokejom apie 2500lt, pirmus metus labai griuvo net nejo paplauti, visalaika garantinis tik taise ir viskas, kai baiges garantija baiges ir bedos..jau kokie trys metai po garantinio jokios bedos nebebuvo..plauna gerai, spaudymas geras labai, plikos rankos neymanoma pakisti po srove...na geras aparatas..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Mes naudojam karcher hds 798, susiduriam taip pat su slegio problema, labai mizerniai pistoletas pučia. Kiek skaičiau instrukcijoje, tai slegis reguliuojasi tik ant pačio pistoleto kur yra pilka rankenlė + ir -, bet mažai ką pasikeičia slėgis.

Išsivalyk vandens padavimo filtrą ir susitaisyk plūdės vožtuvą ir pūs kaip vėjas :icon-wink: Paprasčiausiai nespėja užpildyti vandens.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...