petrass Paskelbta Vasario 13, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2007 Ar imanoma i db990 traktoriu ideti db-case 995 varikli,jis ten kartu su remu eina.Gal est kas susidure su ta problema? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petras Paskelbta Vasario 13, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2007 EJ nika pasikejsk !!! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
padvariskis Paskelbta Vasario 13, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2007 Kodėl nori dėti visai kitą variklį? Kas tam atsitiko? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Vasario 13, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2007 turiu david brown 995.Nezinau reiktu bandyti,gal pavyktu.Siaip tai jei ka patvarkyti prie case tai pasinervuosi,nes priejimai tai..... nors nzn.Nelabai zn ar daug ten jie skirias 990 nuo 995.Dydziu gal?varilio galia? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petrass Paskelbta Vasario 13, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2007 turiu david brown 995.Nezinau reiktu bandyti,gal pavyktu.Siaip tai jei ka patvarkyti prie case tai pasinervuosi,nes priejimai tai..... nors nzn.Nelabai zn ar daug ten jie skirias 990 nuo 995.Dydziu gal?varilio galia? kokios galios yra db995 variklis ir gal zinai kur jam gaut starteri? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petrass Paskelbta Vasario 13, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2007 Kodėl nori dėti visai kitą variklį? Kas tam atsitiko? Turiu DB990 traktoriu be variklio ,o tokio variklio kiek ieskojau neradau ,suradau tik naujesni. jei kas turetu galetu sukeist, bet dabar yra kaip yra. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Vasario 13, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2007 Reiktu tau i keskoagro pavaziuoti.Ten galima uzsisakyti DB daliu,gal net varikli. Traktoriu charakteristikas gali palyginti http://www.tractordata.com/td/davidbrown.html. O jei kerti anglu kalba tai cia renkasi tu traktoriu fanai,ir turetojai,pasisnekejes gausi viska http://www.dbtc.co.uk Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
padvariskis Paskelbta Vasario 13, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2007 Gal kartais turi 995 variklio numerį. DAR į domu būtų žinoti kelintų metų 990. Aš šiek tiek turėjau reikalų su 990. JEi jis pagamintas iki 1977m tai jame stovėjo variklis kurio markė DB4/49. o jei po 1977m tai variklis DB 4/55 abu varikliai YRA 58 AJ. O 995 stovi variklis DB AD 4/55051 kurio galingumas 63AJ . varikliai skiriasi alkūninio veleno alkūnių dydžiu kitaip tariant 995 stūmoklio eiga yra didesnė. Išoriškai skiriasi bloko aukštis 995 blokas yra aukštesnis bet variklius tarpusavyje sukeisti galima. Aš turėjau panašią problemą su internacionalu 844s Ta s reiškė kad traktoriuje stovi 85 AJ variklis kurio neįmanoma buvo niekur surasti. BEt visai nesunkiai radau variklį kurio galingumas 79 AJ. Viskas tiko , traktorius 6AJ silpnesnis bet dirba kaip laikrodukas. Petrai kur gyveni? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
padvariskis Paskelbta Vasario 13, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 13, 2007 Reiktu tau i keskoagro pavaziuoti.Ten galima uzsisakyti DB daliu,gal net varikli. Traktoriu charakteristikas gali palyginti http://www.tractordata.com/td/davidbrown.html. O jei kerti anglu kalba tai cia renkasi tu traktoriu fanai,ir turetojai,pasisnekejes gausi viska http://www.dbtc.co.uk LAbai skurdūs duomenys geriau Čia http://www.konedata.net/Traktorit/db.htm Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petrass Paskelbta Vasario 14, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 14, 2007 Gal kartais turi 995 variklio numerį. DAR į domu būtų žinoti kelintų metų 990. Aš šiek tiek turėjau reikalų su 990. JEi jis pagamintas iki 1977m tai jame stovėjo variklis kurio markė DB4/49. o jei po 1977m tai variklis DB 4/55 abu varikliai YRA 58 AJ. O 995 stovi variklis DB AD 4/55051 kurio galingumas 63AJ . varikliai skiriasi alkūninio veleno alkūnių dydžiu kitaip tariant 995 stūmoklio eiga yra didesnė. Išoriškai skiriasi bloko aukštis 995 blokas yra aukštesnis bet variklius tarpusavyje sukeisti galima. Aš turėjau panašią problemą su internacionalu 844s Ta s reiškė kad traktoriuje stovi 85 AJ variklis kurio neįmanoma buvo niekur surasti. BEt visai nesunkiai radau variklį kurio galingumas 79 AJ. Viskas tiko , traktorius 6AJ silpnesnis bet dirba kaip laikrodukas. Petrai kur gyveni? Aciu uz patarimus As esu nuo skuodo,todel visos firmos ,kurios uzsiima deveta zemes ukio technika yra tolokai, nepalakstysi kasdiena.KRETAGROJ ziurejau,bet pas juos kainos man neikandamos .Reikes lipdyt is to ka turiu ,tik starteri reik surast.mananasis yra lyg tais 73m. db990GA 4*5088/S v.nr.AD4/47A 72151,o variklis kuri turiu numeriu ten daug 220002 paskui kitoj pusej WYFK KK495 dar yra 11377917.anglu kalbos as nesuprantu , nes mokykloj mokiausi vokieciu ir ta jau pamirsau .tuose tinklalapiuose as esu zalias , todel jusu patarimai man yra viskas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
padvariskis Paskelbta Vasario 14, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 14, 2007 Kiek aš suprantu tai tavo traktorius buvo gaminamas nuo 1965 iki 1971 ovriklis buvo 55 AJ. Tas variklis kurį tu turi buvo gaminamas ir dedamas Į DB nuo 71 iki 77 ir yra tik 3 AJ galingesnis taip kad dėk ir nesuk sau galvos viskas bus berai jei tik prisukimas tinka. Tu turbūt nupirkai tą Brauną kur pernai skelbiu. lt buvo be variklio. AŠ irgi į jį spoksojau ir mąs čiau ar neitų į jį įdėti PERkinso. Tolokai gyveni arčiau būtum į svečius pasisiūlyčiau. GErai bandyk konstruok turėtų išeiti Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petrass Paskelbta Vasario 15, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2007 Kiek aš suprantu tai tavo traktorius buvo gaminamas nuo 1965 iki 1971 ovriklis buvo 55 AJ. Tas variklis kurį tu turi buvo gaminamas ir dedamas Į DB nuo 71 iki 77 ir yra tik 3 AJ galingesnis taip kad dėk ir nesuk sau galvos viskas bus berai jei tik prisukimas tinka. Tu turbūt nupirkai tą Brauną kur pernai skelbiu. lt buvo be variklio. AŠ irgi į jį spoksojau ir mąs čiau ar neitų į jį įdėti PERkinso. Tolokai gyveni arčiau būtum į svečius pasisiūlyčiau. GErai bandyk konstruok turėtų išeiti kaip sake tas variklis buvo 63AG ,o tas yra72AG komplekte yra sankaba , variklis ,k. siurblys ,t. siurblys truksta starterio ir generatoriaus turiu as ji senai,tik varikli nesenai gavau .pernai norejau parduot .daug skambino ,bet niekas neatvaziavo,nebuvo variklio.siaip varijantas neblogas.dabar turiu kita todel sitas stovi laukia rimto meistro. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Vasario 15, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2007 as tai svajoju priekini tilta savajam gauti.bet kiek girdejau kad neimanoma butu jo uzdeti.Nebent gavus kita traktorieca su priekiniu tiltu ir pavaru deze ir i ji permesti viska.Kaip jus manot? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
petrass Paskelbta Vasario 15, 2007 Temos autorius Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 15, 2007 as tai svajoju priekini tilta savajam gauti.bet kiek girdejau kad neimanoma butu jo uzdeti.Nebent gavus kita traktorieca su priekiniu tiltu ir pavaru deze ir i ji permesti viska.Kaip jus manot? Cia turbut priekini -varoma .Esu girdejes kad i T-25 deda t-40 vedama , bet kaip ten viska sujungia nezinau Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Vasario 16, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 16, 2007 man david brown reikia priekinio vedamo.Tevas buvo vizija susikures kad padaryti elektrine pavara.Bet butu sunku suderinti lb.Siaip geriausia original gauti butu.bet kaip sujungti jei gamintojai mano modelyje to nebuvo numate? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
padvariskis Paskelbta Vasario 27, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 27, 2007 šiandien buvau Pakiršinyj tai ten metalo lauže yra Braunas 1200 ar kažkas panašaus pasižiūrėk gal kas nors ir tau tiks Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Kovo 14, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2007 gal zn kaip suzinoti traktoriaus(butent david brown) metus?musu is danojos parvestas tai velnias be dokumentu,serijos nr irgi nesamones roda,gal yra kur koks uzrasas,radau kazka ant pavaru dezes bet neaisku.Gal kokia kombinacija ten? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
arimas Paskelbta Kovo 14, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 14, 2007 I pakirsini yra nuejes mano david braumas, ten nieko gero nera ,isskyrus smulkias detales.David braunas ir ceis international yra du skirtingi traktoriai nemaisykit. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
robis1 Paskelbta Birželio 25, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 25, 2007 Manajam David Brown 990 kartais nebekelia hidraulis. Kas galėtų būti, gal kas žinot? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Birželio 30, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Birželio 30, 2007 paziurek desinej pusei,paciam kampe kabinos yra toks perjungejas,su juo reguliuoji hidraulio svirties valdymo padeti,man kazkada panasiai buvo atsitike,netycia uzkiuvau,jis kazkaip ne i "tarpa" atsistojo ir nekele hidraulis,tada ji pajudinau ir vel kele hidraulika,gali buti kad uzsiorina Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
robis1 Paskelbta Rugpjūčio 6, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 6, 2007 Bandziu viska, bet niekas nepadeda. Cia viena minute kele kita ne. Mano manymu cia kaskas yra su siurbliu. Kiek zinau belarus traktoriuose ir taip buna. Sake kad kazkoks voztuvelis yra ir jis uztringa todel ir nekele, bet viena beda nezinau kur manajam David Brauwne 990 yra tas siurblys. Gal kas zinot?. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Rugpjūčio 6, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 6, 2007 o cia tai zinok panasiai kaip puzle deliot,ieskai ir ieskai.As nezinojau kur yra pavaru dezes filtras tai paklausiau http://www.dbtc.co.uk forume tai isaiskino kur,biski zatgonais tai alkonu issiversdamas viska supratau aks ir kaip Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
robis1 Paskelbta Rugpjūčio 7, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 7, 2007 Radau kur yra filtras. Nuemiau apacioje greiciu dezes toki apvalu kaip lekste dangti, o ten ir yra filtras. Mano yra blogas ir nezinau kur reikes gauti, ir neaisku ar del to nebekele hidraulis?. O ku siurblys stovi dar neisiaiskinau. Nerandu niekur breziniu, kad galetu orentuotis kur jisai stovi. Angliskai nelabai tesuprantu, todel be breziniu sunku. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Haris_vairuoja_brun_deere Paskelbta Rugpjūčio 7, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 7, 2007 siaip geriausia butu manau nusipirkti visa traktoriaus zinyna,jis kainuoja ivairiai kiekvienam modelui,maciau ir po trisdesimt euru ir po dvidesimt,tiek kad reiktu pervesti pinigus ir pastu tau atsiustu is uzsienio visa ta kataloga kuriame 100-150 puslapiu.Paklausk kesko agro,jie maciau reklamoj uzsiima david brown dalimis,gal pagelbetu ir su katalogu Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
robis1 Paskelbta Rugpjūčio 7, 2007 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugpjūčio 7, 2007 Bandysiu ardyti greiciu deze. Kiek isiaiskinau tai yra kaskoks voztuveli kuris uztringa. Ji reikia pravalyti, bet beda niekaip narandu jo. Hidraulio paskirstytuve radau viena, bet per ji kyla ar leidziasi tepalas be spaudimo. Matyt yra kitas voztuvelis per kuri nepraeina tepalas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti